לאחר שהממשלה אישרה אמש (שלישי), את הארכת הסגר בעשרה ימים נוספים, אצל נמשכת הפרת הנחיות במקודים שונים.
בעקבות דיווח שהתקבל במשטרה, הגיעו הבוקר (רביעי) כוחות משטרה לחניון תת קרקעי של בניין מגורים בלוד וגילו כי במקום מתקיימת תפילה המונית של למעלה מ-100 משתתפים וזאת בניגוד מוחלט לתקנות הקורונה והנחיות הסגר בתקופה זאת. עם הגעת כוחות המשטרה החלו חלק מהמשתתפים לעזוב את המקום במהרה.
השוטרים רשמו דו"חות, הפסיקו את האירוע ופיזרו את המשתתפים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מוקדם יותר הבוקר (רביעי) בירושלים המשטרה הגיע לשכונת "עזרת התורה" כדי לאכוף את תקנות הקורונה על תלמוד תורה סאטמר בו התקיימו לימודים כרגיל, לאחר דיווח על הפרת ההנחיות. המשטרה נתקלה בהפגנה במהלכם הושלכו אבנים ונופצו שתי ניידות משטרה אחת מהן עם שוטר.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ממשטרת ישראל נמסר: "שוטרים שהוזעקו לשכונת "עזרת תורה" בירושלים בעקבות דיווח אודות הפרת תקנות הקורונה והסגר, הותקפו באבנים. אחת מהאבנים שהושלכו לעבר הניידת ניפצה את חלון הרכב ופגעה בראשו של השוטר שנזקק לטיפול רפואי".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
גם בבני ברק, ובמקומות נוספים בירושלים דווח על פלגים קיצוניים שמפרים את ההנחיות וממשיכים ללמוד כרגיל, כשמאות תלמידים הלכו לתלמודי התורה.
אמש כוחות משטרה הגיעו אמש לאולם בית ספר שהוסב לאולם אירועים בשכונת רמת שלמה בירושלים שם התקיימה חתונה בה עשרות משתתפים וזאת בניגוד מוחלט לתקנות הקורונה והנחיות הסגר בתקופה זאת. עם הגעת כוחות המשטרה החלו חלקם של האורחים לעזוב את המקום במהרה.

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
ערן
האם אף יהודי לא יתכונן היטב לשעת השמד??? או שהרוב מבוצרים בבונקרים עמוק עמוק באדמה
15:37 21.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כואב
כואב לי לראות את זה.
18:41 20.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה
עכשיו תעצרו ערבים!!!
13:22 20.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר