חדשות

סער ידרוש מחברי מפלגתו לעבור בדיקת פוליגרף

בעקבות החשש מפני הדלפות משיחות פנימיות, גדעון סער הורה לכל עובדי הקמפיין של מפלגתו לעבור בדיקת פוליגרף. במקביל דווח כי שכר את שירותיהם של יועצים אמריקנים שניהלו קמפיין נגד הנשיא טראמפ בבחירות לנשיאות

((צילום: נעם ריבקין פנטון/פלאש90))

צעדים דרמטיים בקמפיין: יו"ר "תקווה חדשה" גדעון סער הורה לכל עובדי הקמפיין של מפלגתו לעבור בדיקת פוליגרף – כך דווח הערב (ראשון) בכאן 11.

המהלך נעשה מחשש להדלפות ופעילות של "חפרפרת" פנימית בתוך המפלגה במהלך הבחירות לכנסת ה-24, כפי שהתרחש בפרסומים רבים של שיחות פנימיות לפני מערכות הבחירות האחרונות. לפי הדיווח, עובדי המטה זעמו על הדרישה, שלדבריהם באה בהפתעה מוחלטת ולא הייתה צפויה.

גיא עזרא

מ"תקווה חדשה" נמסר בתגובה כי "מדובר בחלק מסטנדרט העבודה המקובל בעת קבלת עובדים בקמפיין תקווה חדשה, כמו בכל ארגון שמקפיד על אבטחת מידע הדוקה".

סער מערכת המשפט
סער מערכת המשפט| צילום: סער על שינויים במערכת המשפט

במקביל, בחדשות 12 דווח כי סער שכר את שירותיהם של ארבעה יועצים אמריקניים, שניהלו בחודשים האחרונים קמפיין שמטרתו להביא להפסד של דונלד טראמפ בבחירות לנשיאות ארה"ב. מדובר במייסדים של "פרוייקט לינקולן", שפעל כדי לשכנע רפובליקנים שהנשיא טראמפ לא מייצג יותר את ערכיהם – ולדברי הפרשן עמית סגל, זה בדיוק מה שסער מנסה לעשות כעת בארץ.

לפי הדיווח, ארבעת היועצים – סטיב שמידט, סטיוארט סטיבנס, ריד גלן וריק וילסון – שימשו בעבר כיועצים למפלגה הרפובליקנית ועבדו עם מועמדי המפלגה במערכות הבחירות הקודמות. בין השאר עבדו עם הנשיא לשעבר ג'ורג' בוש הבן וגם עם המועמדים ג'ון מקיין ומיט רומני שהפסידו בבחירות 2008 ו-2012.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

12 תגובות
9
בהצלחה בקרב
17.01.21

קרב קמפיינרים. האמריקאים מול סגל וריקלין

הצטרפו אלינו