חדשות

חולדאי: "אציע למפלגת העבודה לחבור אליי"

לאחר שיו"ר העבודה עמיר פרץ הודיע על פרישתו מהחיים הפוליטיים, רון חולדאי אמר כי יציע ליו"ר הבא של המפלגה לחבור אליו בבחירות: "נבנה יחד אלטרנטיבה שלטונית ערכית וחזקה"

חולדאי, בראש יהודי מאשימים את עיריית ת"א בפוליטיקה קטנה
חולדאי, בראש יהודי מאשימים את עיריית ת"א בפוליטיקה קטנה | צילום: (צילום: מרים אלסטר/פלאש90)

בעקבות הודעתו של יו"ר העבודה עמיר פרץ כי אין בכוונתו לכהן בכנסת ה-24, יו"ר מפלגת "הישראלים" רון חולדאי הגיב הבוקר (רביעי) לפרישתו ואמר כי יציע למפלגת העבודה לחבור אליו בבחירות הקרובות.

"לאחר שמפלגת העבודה תבחר הנהגה חדשה, אציע ליו"ר החדש/ה לחבור אלינו כדי לבנות יחד אלטרנטיבה שלטונית ערכית וחזקה", כתב חולדאי בטוויטר. "מאחל הצלחה לעמיר פרץ עם פרישתו מהחיים הפוליטיים. עמיר, מדינת ישראל חייבת לך הרבה. אני מאחל לך בריאות איתנה והנאה עם המשפחה".

חדשות סרוגים

כאמור, הבוקר פרץ הודיע כי "לא אכהן בכנסת הקרובה, אמשיך לפעול למען הציבור הישראלי מתוך אהבת אדם ואמונה גדולה בצורך לקרב בין כל חלקי העם בשעה שהקרע הפנימי מאיים למוטט את היסודות עליהן בנויה החברה הישראלית . כל חיי פעלתי מתוך תחושת שליחות ודוגמא אישית, וכך אני מתכוון להמשיך לנהוג".

פרץ הוסיף: "בחרנו את כבוד השופט שמעוני שיעמוד בראשות ועדת הבחירות במפלגת העבודה, שתוודא הליך דמוקרטי הוגן, שקוף ובלתי תלוי לחלוטין".

חברת הכנסת מרב מיכאלי המתמודדת לראשות מפלגת העבודה, ואף נאבקה בפרץ הן בכניסתו לממשלה והן בהחלטות שקיבל במרכז המפלגה הגיבה להודעת עמיר פרץ: ‏"לעמיר פרץ זכויות רבות בציבוריות הישראלית, ואזכור לו זאת תמיד. פרישתו היום חשובה מאוד לניסיון להציל את מפלגת העבודה ולאחד את השורות בה. אני מאחלת לעמיר בהצלחה. עכשיו הוא צריך למשוך את הערעור שלו על החלטת בית המשפט ולאפשר למפלגת העבודה פריימריז והתחלה חדשה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

8
5
אמיר
13.01.21

כל הכבוד. אני איש ליכוד לשעבר שמח שמישהו מציל את העבודה כמו שסער מציל את הליכוד