ראש הממשלה נתניהו הודיע היום (רביעי) לבית המשפט המחוזי בירושלים כי הוא בוחן אפשרות להגיש לכנסת בקשת חסינות מחודשת עקב תיקונו המהותי של כתב האישום נגדו.

הודעתו של נתניהו 'הובלעה' בתוך כתב הבקשה לדחיית מועד התשובה לכתב האישום עקב קוצר הזמן שניתן לסנגורים לבחון את כתב האישום המתוקן, ואי מסירת אישורי היועמ"ש לפתיחה בחקירה נגד נתניהו.

פרקליטי נתניהו כתבו: "למען הסדר הטוב יוער כי בימים אלה נבחנת המשמעות המשפטית הנודעת לתיקון כתב האישום ביחס לחוק חסינות חברי הכנסת, והמבקש (נתניהו, א"ב) שומר על כל טענותיו בנושא".

כזכור, ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיש היום לבית המשפט המחוזי בירושלים באמצעות עורכי דינו בקשה לדחיית המועד בו יגיש את תגובתו לכתב האישום שהוגש נגדו, אשר נקבע ליום שני הקרוב.

הסנגורים הזכירו לבית המשפט כי הוא עצמו היה זה שקבע כי הפרטים החסרים בכתב האישום הינו "מהותיים ורלוונטיים להגנתם של הנאשמים", ועל כן הורה לפרקליטות לתקן את כתב האישום ולהביא הפני הסנגורים מידע שלא הובא בפניהם קודם לכן.