קריספי ומתקתק: מתכון לעוף אפוי מצופה בפירורי לחם
מתכון לעוף אפוי מצופה בפירורי לחם: העוף השגרתי שלכם לובש בגדים חדשים ומקבל ציפוי קריספי ומתקתק בדמות פירורי לחם, מיונז, חרדל ודבש. כל הטוב הזה נכנס לתנור והופך למעדן של ממש

מתכון לעוף אפוי מצופה בפירורי לחם (צילום: shutterstock.com)
מתכון לעוף אפוי מצופה בפירורי לחם: העוף השגרתי שלכם לובש בגדים חדשים ומקבל ציפוי קריספי ומתקתק בדמות פירורי לחם, מיונז, חרדל ודבש. כל הטוב הזה נכנס לתנור והופך למעדן של ממש.
עוף אפוי מצופה בפירורי לחם, החומרים:
חלקי עוף לפי בחירה
פירורי לחם מתובלים
כפית דבש
3 כפות מיונז
כפית חרדל
מרגרינה בטעם חמאה
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
אופן ההכנה:
מערבבים בצלחת את המיונז, החרדל והדבש עד שהם הופכים למטבל אחד. בצלחת נוספת מניחים את פירורי הלחם המתובלים.
מצפים את חלקי העוף היטב במטבל, ומניחים בצלחת פירורי הלחם עד שהעוף מכוסה בפירורי לחם מכל צדדיו. מניחים בתבנית אפייה את חלקי העוף המצופים ומעל כל אחד מהם מניחים חתיכה קטנה של מרגרינה.
אופים בחום בינוני עד שחלקי העוף קריספים ומוכנים.
בתיאבון.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו