חדשות המגזר

ניסנקורן וקאבלה יתפטרו: ח"כ סרוג נוסף ייכנס לכנסת

התפטרותם של ניסנקורן וקאבלה מהכנסת תכניס את ולדימיר בליאק והסרוג משה (קינלי) טור-פז, לשעבר מנהל החינוך בעיריית ירושלים. שניהם מטעם מפלגת יש עתיד

קינלי טור פז (זווית אחרת) (קינלי טור פז (זווית אחרת))

התפוררות כחול לבן מכניסה ח"כ סרוג לכנסת, לשלושת החודשים עד הבחירות.

ביום ראשון צפויים להתפטר מהכנסת שר המשפטים המתפטר ח"כ אבי ניסנקורן וחברתו לכחול לבן עינב קאבלה. במקומם ייכנסו ולדימיר בליאק והסרוג משה (קינלי) טור פז, שניהם מטעם מפלגת 'יש עתיד'.

טור-פז, תושב כפר עציון. עלה לארץ בגיל שנה מארה"ב, נשוי לשלומית ואב לחמישה. בצה"ל שירת בגדוד הסיור של הצנחנים, ומשרת כסא"ל במילואים. בעל תואר שני בהיסטוריה של עם ישראל מהאוניברסיטה העברית. בעבר היה מחנך ומרצה בבית ספר "פלך" בירושלים, וניהל את ביה"ס הדתי "שק"ד" בקיבוץ שדה אליהו תפקיד שהעניק לו את פרס החינוך הדתי לשנת 2012.

כמו כן, שימש בתפקיד יו"ר "נאמני תורה ועבודה". לאחרונה כיהן כראש מנהל החינוך בעיריית ירושלים וכיום מנכ"ל רשת מוסדות הקיבוץ הדתי.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6
יהודי
30.12.20

אכן טור (לא) פז מתאים ליש עתיד... מקום הזבל בפח!

הצטרפו אלינו