לאחר ההפתעה בהצבעה אמש (שני), כחברת הכנסת מיכל שיר הצביע נגד הארכת המועד להגשת התקציב שניסו לקדם בקואליציה, היום הגיעה שיר ללשכתו של יו"ר הכנסת יריב לוין והגישה את התפטרותה.

מוקדם יותר, במצודת זאב היא הגישה רשמית את התפטרותה והפסקת חברותה בליכוד.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: בנצי רובין/ סרוגים)

"אני שלמה עם מצפוני לעשות את המעט שביכולתי כדי לסיים את המופע המביך הזה של ממשלה תקועה ומסוכסכת שמחזיקה מדינה שלמה בת ערובה של כסאות פוליטיים ולכן אתפטר מהכנסת ואצטרף ל״תקווה חדשה״ בראשות גדעון סער.", כתבה אתמול שיר לאחר ההצבעה.

הבוקר, לאחר ההפסד בהצבעה אמש, יו"ר הקואליציה ח"כ מיקי זוהר, ביקש להכריז על מיכל שיר ושרן השכל כפורשות. "לאחר שביקשתי להכריז על יפעת שאשא ביטון כפורשת, אבקש להכריז כך גם על ח״כ מיכל שיר ועל ח״כ שרן השכל. שיר הצביעה בניגוד לעמדת הסיעה והשכל סירבה להגיע להצבעה וזאת בניגוד לעמדת סיעת הליכוד שעשתה הכל כדי למנוע את הבחירות".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

פיזור הכנסת (צילום: ערוץ כנסת)

זוהר הוסיף כי "הגיע הזמן לשים סוף לאלו שמנצלים את תנועת הליכוד ופועלים נגדה".