זוכה 'המירוץ למיליון', יוסיאל נאמן שרץ בפעם השנייה עם בת דודתו יעל בעונת האולסטרס וזכה במיליון שקלים צפוי לחזור למסך בתפקיד מפתיע במיוחד.

יוסיאל צפוי לככב בתפקיד אורח מיוחד כבחור חרדי, בעונה השנייה של הסדרה האהובה 'השבאבניקים' המצטלמת בימים אלו וצפויה לעלות בשנה הקרובה ב-HOT.

לא עוזב את המסך (צילום: רפי דלויה / HOT)

אמש (א') הצטרף יוסיאל אל הדלקת הנרות החגיגית שנערכה על סט הצילומים יחד עם מיטב כוכבי 'השבאבניקים'. בהם: דניאל גד, אורי לייזרוביץ, עומר פרלמן, ישראל אטיאס, מאיה וורטהיימר, גולן אזולאי.

גם יוצר הסדרה הסרוג אלירן מלכה והליהוקים החדשים לעונה: אוראל צברי, בצלאל בורוכוב ואביב פנקס – הצטרפו להדלקה החגיגית שכללה לא מעט סופגניות.

(צילום: רפי דלויה / HOT)

חוץ מיוסיאל, כזכור אל העונה החדשה של השבאבניקים צפויים להצטרף לא מעט להוקים מפתיעים, כמו: שולי רנד, אוראל צברי, הקומיקאית עדי חבשוש שתגלם דמות חרדית,  עומר חזן שכיכבו בפסטיגל ודניאל מורשת.

(צילום: רפי דלויה / HOT)

(צילום: רפי דלויה / HOT)