הקורונה בישראל.
משרד הבריאות מעדכן הבוקר (שני) כי ביממה האחרונה אובחנו 1,230 נשאי קורונה חדשים, מתוך 37,638 בדיקות שבוצעו. מדובר בשיעור חיוביים של 3.3%, נתון שייאלץ את חברי קבינט הקורונה לאשר הגבלות נוספות.
מתחילת פרוץ הנגיף במדינת ישראל, נדבקו 345,210 בני אדם. כעת מספר החולים הפעילים עומד על 12,776.
בבתי החולים מאושפזים 331 חולים שמצבם מוגדר קשה, מתוכם 112 שזקוקים להנשמה. מניין הנפטרים מאז פרוץ הנגיף הגיע ל-2,917.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
אמש, בתום דיון בקבינט הקורונה שהתפזר ללא החלטות, אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו, כי הוא לא יהסס להחזיר חלק מהמגבלות עד להגעת החיסונים.
לדברי ראש הממשלה: "החיסונים בדרך, אני עובד על זה מסביב לשעון. אבל עד שהם יגיעו, וגם אחרי שהם יגיעו, אנחנו חייבים להוריד את התחלואה שנמצאת בתחילתו של גל שלישי".
"אנחנו יכולים להוריד אותה, הוכחנו את זה. הורדנו את התחלואה ואת התמותה ברמה כמעט הכי נמוכה מבין מדינות אירופה. עשינו את זה כי לא היססנו לקבל את ההחלטות הנכונות בזמן".
נתניהו הזהיר: "גם עכשיו אני לא אהסס להחזיר חלק מהמגבלות, וככל שנקדים להחזיר אותן – זמן המגבלות יהיה יותר קצר. יש כאן אור בקצה המגיפה, אנחנו צריכים לעבוד ביחד, גם להביא את החיסונים, גם להטיל את המגבלות כדי שנוריד את התחלואה, ואנחנו יוצאים מזה".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים