מבזקים
סרוגים
פייק ניוז

הרב דוד חי הכהן מכחיש: "לא הוצאתי שום קריאה"

עוזרו של הרב דוד חי הכהן מכחיש את הדיווח לפיו הרב קרא לאחד את המפלגות הסרוגות ללא בנט: "אדם בעל אינטרסים, התקשר לרב, הציע לו את הרעיון ואז רץ לתקשורת כאילו הרב קרא"

אריה יואלי | חדשות סרוגים
י"ז כסלו התשפ"א
הרב דוד חי הכהן מכחיש: "לא הוצאתי שום קריאה"
הרב דוד חי הכהן מכחיש: "לא הוצאתי שום קריאה" צילום: צילום: דרכי הוראה לרבנים

פייק ניוז. הרב דוד חי הכהן מכחיש את הפרסומים הערב (ה'), לפיהם קרא לארבע המפלגות – האיחוד הלאומי, הבית היהודי, נעם ועוצמה יהודית, לנטוש את ימינה ולחבור לרשימה עצמאית שתתמודד בבחירות הקרובות.

"קיבלנו הבהרות": הרב דוד חי הכהן תומך ביהדות התורה

בשיחה עם עוזרו של הרב דוד חי הכהן, נתנאל מאירי הוא מספר לסרוגים, כי מדובר בפרסום לא נכון. לדבריו: "הרב לא קרא לאף מפלגה להתאחד עם בנט או לא להתאחד עם בנט. הוא לא הוציא שום קריאה. אדם בעל אינטרסים, התקשר לרב והציע לו בשיחה את האפשרות אותה העלה של איחוד בין ארבע המפלגות ללא הימין החדש. הרב שמע את מה שיש לו לומר, ואותו פעיל הוציא הודעה לתקשורת כאילו הרב קרא למפלגות."

גם את הפרסום לפיו יהיה במוצאי שבת כינוס של רבנים מכחיש מאירי: "לא יהיה כינוס, וגם אם יהיה, הרב לא ישתתף בו".

עוצמה יהודית מתכננת לרוץ שוב: "פנינו קדימה להמשך"
עוצמה יהודית מתכננת לרוץ שוב: צילום: עוצמה יהודית מתכננת לרוץ שוב:

נזכיר כי הרב דוד חי הכהן תמך בבחירות האחרונות ברשימת יהדות התורה. השבוע פרסמנו בסרוגים כי מפלגת עוצמה יהודית שוקלת לרוץ בבחירות הקרובות, כשהיא מקווה להשתלב עם רשימות נוספות.

הבית היהודי הכחשה הרב דוד חי הכהן נעם עוצמה יהודית