יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, תקף את חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' לאחר שהאחרון הגיב לדבריה של מירי רגב וכינה אותה "גרבוז".

בראיון לגלי ישראל, תקפה רגב את נפתלי בנט ואמרה: "אתה (בנט) דתי עם כיפה על הראש, תהיה קצת יותר צנוע, תבין קצת יותר את המציאות".

סמוטריץ' שיתף בחשבון הטוויטר שלו את דבריה של רגב, וכתב: "גם לליכוד יש גרבוז משלו".

בתגובה, כתב לו יאיר נתניהו: "אתה הבנאדם היחיד בכל העולם, שלא מודע לזה שבנט הולך להעיף אותך יומיים לפני סגירת הרשימות". לאחר מכן הוסיף: "סליחה, לא יומיים לפני, אלא שעה לפני סגירת הרשימות, כדי שלא יהיה לך זמן להתחיל את המו"מ של הגן ילדים עם עוצמה יהודית".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

התגובה של ליברמן לסמוטריץ'. ארכיון (באדיבות המטה המרכזי עם אילה חסון, חדשות 13)

בתוך כך, בנט עצמו הגיב לרגב וכתב: "הכיפה שלי מזכירה לי כל יום שיש משהו שגדול ממני. היא מזכירה לי מי אני ולאן אני שייך. אבל יותר מכל היא מזכירה לי שאני חלק מעם מיוחד, ושאני קם כל בוקר כדי לפעול למענו".

יו"ר ימינה הוסיף, ועקץ: "חבל שחברייך לממשלה לא מבינים שיש דברים יותר חשובים מהם – אולי היו עובדים למען אזרחי ישראל ולא רק לטובתם האישית".

רגב הגיבה לבנט: "בנט – חשבתי שהכיפה שעל ראשך תזכיר לך שיש מישהו מעליך ומעל כולנו. אבל אתה ממשיך להתנשא ולנהוג ביהירות ובגאווה – חטאים שהם חמורים מאוד במקורותינו".

לדבריה של שרת התחבורה, "בין היתר גאוותך הובילה לאיבוד קולות הימין ושחצנותך הובילה אותך לקבוע שאף מדינה לא תיכנס לסגר שני. קצת צניעות".