הזמרת והשחקנית סלינה גומז נבחרה לככב על שער ווג מקסיקו והיא עושה זאת בשמלה צנועה שהיינו שמחות לאמץ
View this post on Instagram
סלינה גומז בג'יבנשי
על-פי המגזין גומז שידועה בנדבנות שלה ופעילותה למען ארגוני צדקה, נבחרה לשער האחרון של השנה האזרחית בשל העשייה החברתית שלה לאורך שנת 2020; בין השאר מופע בישול בכוונה אלטרואיסטית, קו יופי המבקש לערער על הסטיגמות של בריאות הנפש והבדידות הכרונית ואקטיביזם פוליטי.
"'עלינו לוודא שאנחנו מודעים לא רק למשפחה שלנו, אלא גם לחברים שלנו. אנשים מרגישים בודדים ומבודדים, ושיחה פשוטה לשאול מה שלומם עוזרת מאוד" סיפרה גומז בראיון למגזין.
בעבר חשפה השחקנית כי התמודדה עם דיכאון וחרדה בעצמה לאחר הפרסום הרב והחשיפה לצד התמודדות עם מחלת הזאבת, טיפולים כימותרפיים והשתלת כליה.
"משפחה זה הכל בשבילי. אני קרובה מאוד למשפחתי' סיפרה גומז בראיון 'סבי וסבתי (מצד האם) גרים איתי ולא תהיה לי שום דרך אחרת. במשפחה שלי אנחנו רבים רבים ואוהבים עוד יותר." חשפה השחקנית את היחסים הקרובים עם משפחתה עליהם אמרה שעל אף האתגרים הם מספקים תחושה של היסטוריה וקשר שלא ניתן לשכפל
בראיון אף סיפרה השחקנית האמריקנית כי סביה מצד אביה חצו את הגבול ממקסיקו לארה"ב כשהם מסתתרים מאחורי משאית
הצילומים למגזין נערכו בחוץ בשל מגפת הקורונה, את שמלת המקסי שלבשה לשער של המותג ג'יבנשי מקולקצית סתיו חורף 2020 לא ניתן להשיג באתר האונליין, גרסה קצרה באורך ברך של אותה השמלה עולה באתר של סאקס פיפט אוויניו 8,616.80 שקלים.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אני
ע"פ ההלכה לא לובשים בגד אדום, מסיבות ברורות
22:33 03.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר