אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

נמאס מרוטב עגבניות? כך תשדרגו בקלות את הפסטה שלכם

הגיע הזמן לגוון את רוטב העגבניות או השמנת השגרתיים, ולתת לפסטה שלכם טעמים חדשים. סידרנו לכם מתכון פשוט וטעים לפסטה עם ארטישוק ומנגולד ברוטב פרווה ומוצלח במיוחד

נמאס מרוטב עגבניות? כך תשדרגו בקלות את הפסטה
  צילום: אפיק גבאי

מתכון לפסטה עם ארטישוק ומנגולד

הגיע הזמן לגוון את רוטב העגבניות או השמנת השגרתיים, ולתת לפסטה שלכם טעמים חדשים. סידרנו לכם מתכון פשוט וטעים לפסטה עם ארטישוק ומנגולד ברוטב פרווה ומוצלח במיוחד

מנות: 5 מנות | פרווה

מצרכים:

1 חבילה פסטה (מומלץ מסולסלת או פנה)
6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.
2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות
4 שיני שום פרוס
4 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן
1/2 כפית מלח
1 כף סילאן
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית קליפת גרידת לימון
להגשה: 100 גרם פרמזן מגורד / 100 גרם שקדים מולבנים קלויים

אופן ההכנה:

1.מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.

2. במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות

3. מוסיפים עלי מנגולד, שום,  מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן  ומביאים לרתיחה

4.מנמיכים את האש, מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.

5. מגישים בקערה חגיגית רחבה עם פרמזן מגורד או שקדים (אם רוצים לשמור על המנה פרווה).

בתאבון!

================

המתכון באדיבות המותג "ברילה"

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו