מבזקים
סרוגים

עמית סגל: זה האיש היחיד שיפסיד מבחירות חדשות

פרשן חדשות 12, עמית סגל, מנתח את מצבו הפוליטי של נפתלי בנט, ואומר כי האחראי הראשי לכך הוא דווקא האיש היחיד שיפסיד ממערכת בחירות נוספת

י"א כסלו התשפ"א
עמית סגל: זה האיש היחיד שיפסיד מבחירות חדשות
עמית סגל: זה האיש היחיד שיפסיד מבחירות חדשות צילום: (צילום: פלאש90)

פרשן חדשות 12, עמית סגל, מנתח הבוקר (שישי) את מצבו הפוליטי של נפתלי בנט, ואומר כי קיים תרחיש שיהיו לו יותר ממליצים להרכבת הממשלה, ממשה שנתניהו יצליח להשיג.

בטורו השבועי בעיתון 'ידיעות אחרונות', הסביר סגל כי "אם גנץ, לפיד וליברמן ימליצו על בנט, על פי כל סקר מה-30 שנערכו עד כה, יהיו ליו"ר ימינה יותר ממליצים אצל הנשיא מאשר ליו"ר הליכוד".

לאחר מכן כותב סגל כי גם אם בנט לא יממש את האופציה הזאת, עצם קיומה של האופציה, יעזור לו במשא ומתן הקואליציוני מול נתניהו.

סגל מציין כי מי שהביא את בנט למצבו הפוליטי וככל הנראה גם כפה השבוע בחירות נוספות, הוא דווקא האיש היחיד שיפסיד ממערכת בחירות נוספת. לדברי סגל: "את כל הטוב הזה עומד להשפיע על בנט דווקא בני גנץ. האיש היחיד שבוודאות יפסיד מבחירות חדשות הוא זה שבהחלטותיו ונאומיו הפך אותן השבוע לעובדה כמעט מוגמרת".

סגל התייחס גם להרכב כחול לבן וכתב: "איך תיראה רשימתו, על רקע המתחים הגוברים בה? במפלגת העבודה החלו להשתעשע בהצנחתו של אבי ניסנקורן כיושב ראש".

עמית סגל ועוד 49: אלה העיתונאים המשפיעים בישראל
עמית סגל ועוד 49: אלה העיתונאים המשפיעים בישראלצילום: עמית סגל ועוד 49: אלה העיתונאים המשפיעים בישראל
בני גנץ בנימין נתניהו כחול לבן נפתלי בנט עמית סגל