בוקר הבחירות לרבנות הראשית והרב יעקב שפירא זוכה לחיזוק.

בעקבות פרישתו של הרב אליעזר איגרא מהמרוץ לרבנות הראשית אמרו במחנה הרב סתיו כי קולותיו של הרב איגרא יעברו לרב סתיו ובכך יכריעו את ההתמודדות. אלא שאתמול נטרפו הקלפים, כשלאחר פגישה הודיע הרב דוב ליאור כי הוא מעביר את תמיכתו מהרב איגרא הפורש לרב יעקב שפירא.

הרב ליאור בירך את הרב שפירא בהצלחה רבה, והביע תמיכה במועמדותו, וקרא לכל חברי הגוף הבוחר שתכננו לבחור ברב איגרא להצביע עבור הרב שפירא ולפעול להצלחתו.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

יצוין כי הרב ליאור, רבה של קרית ארבע וחברון, היה הדמות הרוחנית שדחפה את הרב איגרא לאורך כל המרוץ. בשלב זה לא ברור עד כמה גדול כוחו של הרב ליאור בגוף הבוחר או כמה אנשים יוכל להוסיף למצביעי הרב שפירא.

בסביבתו של הרב שפירא אומרים הבוקר ל'סרוגים' כי למרות שהתקשורת מתעסקת ברב לאו והרב סתיו, דווקא הרב שפירא שפועל בשקט הולך להיות הפתעת הבחירות. "אנחנו עושים את החישובים שלנו בשקט ויודעים מה הסיכויים" אומר גורם במטה לסרוגים.

הבחירות ייפתחו בשעה 15:00 במלון לאונרדו בירושלים, כשבשעה 18:00 ייסגרו הקלפיות, ולקראת השעה 19:30 תוכרזנה התוצאות.