דווקא בזמן שהשלום בין ישראל לאיחוד האמירויות נמצא בשיאו, בצד אחר של העולם הערבי מתחוללת סערה עצומה בעקבות סלפי משותף של הזמר עומר אדם והשחקן המצרי מוחמד רמאדן.
בשבוע האחרון הוגשה תביעה נגד השחקן המצרי, בעקבות התמונה המשותפת שצולמה בדובאי. על פי הפרסומים בית המשפט במצרים קבע דיון ל-19 בדצמבר כדי לבחון את הסרת שמו של מוחמד רמאדן מאיגוד האמנים במדינה.
בתביעה שהגיש עורך הדין האני גאד, הוסבר כי התמונה בה נראה רמאדן מחובק עם הזמר הישראלי היא פגיעה חמורה ברגשות המצרים: "שכח שהישות הציונית היא האויב הראשון של המדינה", כתב בתביעה.

לצד זאת ביקש עורך הדין לזמן לחקירה דחופה את רמאדן ולנקוט נגדו צעדים שישפיעו על עבודתו במדינה.
רמאדן, לא נשאר אדיש לסערה סביבו והגיב: "אני מכבד את החלטת האיגוד, למרות שהסברתי מה התרחש באמת מאחורי הקלעים של התמונה עם הישראלי".
"לא ידעתי במי מדובר ואילו ידעתי, כמובן שהייתי מסרב להצטלם איתו", טען ראמדן והסביר "בנוסף, המקום שבו הצטלמנו הוא מסעדה ולא מסיבה פרטית. שרו שם שירים באנגלית, צרפתית, ערבית וגם בעברית. מה הייתי אמור לעשות כשהשיר הישראלי התנגן? לעזוב את החברים שלי ולרוץ לבכות במעלית? שהיתי במדינה ערבית והמצב הזה חדש".
על פי השחקן מוחמד רמאדן, כבר כעת האיגוד מונע ממנו לשחק במצרים וחברת הפקות ביטלה לו סדרה: "למרות שהבהרתי לנשיא האיגוד את כל הדברים הללו, מנעו ממני לשחק במצרים. תודה לאיגוד השחקנים, תודה לחברת ההפקה שביטלה את סדרת הרמדאן שלי, ותודה לקהל שלי שלא תומך בי. אני שם את מבטחי רק באל", סיכם.
מה דעתך בנושא?
65 תגובות
11 דיונים
מי
מי ארגן למוסלמים צוללות חכמות שישוטו מול תל אביב? למה מתחת לשולחן ולמה בסוד מצה"ל?
08:26 01.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלום
וחשבתי שיש לנו שלום עם מצריים... בושה של שלום! צריך לקחת את סיני חזרה מהמצרים!
22:20 30.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דידי
המצרים עם מטומטם
21:55 30.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הרצל
טייסים מיצרים החריבו את מיגדלי התאומים...וזה ממש לא הזיז להם ..ההיפך ראו בהם גיבורים ..
18:04 30.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לנה
לא הבנתי עדיין מה הבעיה שערבי אנטישמי נדפק מיהודי ועוד בחיוך מאוזן לאוזן. עומר תמשיך לעשות חייל!
19:18 29.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גלי
העולם בוכה על מראדונה ... גם השכן שלי למטה הצטלם עם סוחר ערבי נו אז מה... עומר -אוהבים אותך
18:00 29.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עין הברבה
בתגובה ל: גלי
זה לא הבעיה בעומר זה בממשלה של מצרים
18:19 29.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסף כהן צריכים משיח
צריכים משיח
10:49 28.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלשטיין
נראה כמו ערבי מסריח כמו
08:25 28.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דובה
האמת דיי נמאס ממנו מוציא לכולם את העיניים.. פעם יוון, פעם דובאי עכשיו המצרים יוציאו לו בחזרה.
06:03 28.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ציפי פוצנשטיין
עם הכפייה וגם בלעדיה, נראה כמו ערבי לכל דבר.
22:21 27.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר