חדשות

בפעם השנייה: נתניהו מועמד לפרס נובל לשלום

בפעם השנייה שמו של נתניהו עולה כמועמד לפרס נובל לשלום, זאת לאחר שזוכה הפרס הלורד דייוויד טרימבל, הגיש את מועמדותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו יחד עם יורש העצר של אבו-דאבי

נתניהו, ההתנהלות בחקירותיו מטילה צל על התנהלות חקירות 'האזרח הקטן'
נתניהו, ההתנהלות בחקירותיו מטילה צל על התנהלות חקירות 'האזרח הקטן' | צילום: נתניהו, ההתנהלות בחקירותיו מטילה צל על התנהלות חקירות 'האזרח הקטן' (צילום מסך)

זוכה פרס נובל לשלום, הלורד דייוויד טרימבל, הגיש היום (שלישי) את מועמדותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לקבלת פרס נובל לשלום, יחד עם השייח׳ מוחמד בן זאיד, יורש העצר של אבו-דאבי. הלורד טרימבל, השר הראשון של צפון אירלנד, זכה בפרס נובל לשלום בשנת 1998 בשל מאמציו למצוא פתרון של שלום לסכסוך בצפון אירלנד. בהתאם לכללי ועדת פרס נובל, היות וטרימבל הינו זוכה פרס נובל לשלום, החלטתו להגיש את מועמדותו של ראש הממשלה נתניהו תביא את הוועדה לדון בנושא.

כזכור, לפני כחודשיים חבר הפרלמנט האיטלקי, פאולו גרימולדי, המליץ על רה"מ כמועמד לפרס נובל לשלום, וזאת למעשה הפעם השנייה ששמו עולה כמועמד לפרס.

גרימולדי, חבר מפלגת הימין "ליגה", כתב אז בציוץ בטוויטר: "אני מקווה לפרס נובל כפול עבור טראמפ ונתניהו. עכשיו שניהם מועמדים, עכשיו זה אפשרי". גרימולדי גם החתים שורה של חברי פרלמנט אירופאים נוספים על מועמדותו של נתניהו לפרס היוקרתי".

בנימוקים כתב חבר הפרלמנט האיטלקי כי נתניהו מועמד לפרס היוקרתי בזכות פעילותו למען ההסכמים ההיסטוריים עם מדינות המפרץ הפרסי. כמו כן הוזכר הדיאלוג שהתרחש בין ישראל לסעודיה בתיווכה של ארה"ב – שהובילה לפתיחת המרחב האווירי של המדינה עבור טיסות ישראליות.

כמו כן, הבוקר פורסם כי נתניהו שוחח אמש עם יורש העצר וראש ממשלת בחריין הנסיך סלמאן בן חמד אל ח'ליפה, בה דנו על חיזוק הקשרים בין המדינות. בנוסף רה"מ הוזמן לביקור רשמי בבחריין, מדינה נוספת שעשתה הסכם שלום לאחרונה עם ישראל.

נתניהו| צילום: נתניהו (צילום: ערוץ כנסת)

״שוחחתי עכשיו עם יורש העצר של בחריין הנסיך סלמאן בן חמד אל ח'ליפה, שיחה שנייה שלנו, מאוד ידידותית, אמר נתניהו "שנינו מאוד נרגשים מהעובדה שאנחנו יכולים להביא את פירות השלום לעמים שלנו ולמדינות שלנו בזמן קצר מאוד. ולכן, הוא גם הזמין אותי לבוא בזמן הקרוב לביקור רשמי בבחריין – אני אעשה זאת, בשליחותכם, בחפץ לב.״

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

38
19
טוביה
24.11.20

על בגידה נותנים משהו אחר בטח לא פרס... אל תדאג נתניהו אתה תקבל עכשיו יותר חזק בהפגנות את מה שמגיע לך על בגידה במכירת נשקים ומטוסים בחשאי

1
גונן
24.11.20

דביל שמאלן,אשפה, כל היום נובר באשפה,מי אתה או כל כלבי השמאל שאתם נובחים ומיללים,ולא שמים עליכם,תמשיכו לילל ולינבוח,עד שיצא לכם הגרון,אתם עדיין לא מזיזים לאף אחד אנחנו הימין כאן ולתמיד,ואתם סתם זבל שמאלני מיעוט מבוטל,

18
וולף
24.11.20

נתניהו מרוב שינאה אנשים מאבדים את שפיות דעתם השוואות להיטלר והאשמה בבגידה איזה מזל שהשמאל הסהרורי נמצא בשוליים ובמיעוט .

1
עקיבא
24.11.20

למען הסר ספק ביביסט כל איש (לא רק הפח אשפה של אדם שבחרתם כמלך ) שעל דעת עצמו מוכר נשקים מטוסים וצוללת בחשאי הוא בוגד! וכל הביביסטים שתומכים במלך העירום הם עוכרי ישראל בהגדרה, כי נתניהו מכר את בטחון המדינה (בסתר)

2
ביביסט גאה
24.11.20

אתה יכול להמשיך לנבוח מי סופר אותך ? תמשיך להתפוצץ מקינאה עלוב

3
עובד
24.11.20

שם גדול שלא מתאים לחלאה כמוך,הפח האשפה היחידים שמוכרים הם ההורים שלך,כי מאשפה יוצא דשן,אבל אתה דשן מסריח ולכן כדאי שתתחיל להפנים שאתה ודומיך ביבי כאן על אפך וחמתך, וימשיך להיות ראש ממשלה,

4
מרדכי
26.11.20

חוצפנים

5
מרדכי
26.11.20

חוצפנים

6
ליאת
24.11.20

לך תגיד בוגדים לחבריך מדובר עם שתיקה והפדופיל שברח וכל תנועות השמאל ....תאכל תמיד של עצמך..ואנחנו הבחור שוב ביבי על אפכם וחמתכם תתפוצו איך רה"מ ממשיך הלאה אם עוד מדינות ערב ונורמליזציה ..ופרס נובל ..ועוד פרסים

17
נתן .הצלם השובב
24.11.20

עדיף פרס נובל לקומבינות הצוללות ומטוסי F-35 מגיע לתותח הזה.