ראש הממשלה, בנימין נתניהו, השתתף היום (שני) בכנס של המשרד לקידום חברתי נגד אלימות נגד נשים לרגל יום המאבק למניעת אלימות כלפי נשים שיחול ביום רביעי הקרוב.
לאחר שנתן סקירה מהירה על פעילות ממשלתו בנושא, התייחס נתניהו לתופעת האלימות נגד נשים, במה שכבר נתפס כאחד הנאומים היותר מוזרים שהוא נשא.
בשלב מסויים אמר נתניהו: "נשים זה לא בעל חיים שאתה יכול להכות בו, והיום אנחנו אומרים שגם בבעל חיים אתה לא מכה. אנחנו מבינים שיש תובנה ויש אינטליגנציה וקוגניציה ורגשות גם לבעלי חיים. אנחנו חמלים, בצדק, על בעלי חיים".
לאחר מכן אמר נתניהו: "נשים הן בעלי חיים, ילדים הם בעלי חיים. בעלי חיים עם זכויות. הדבר הזה צריך לעבור מן העולם ואני מקווה שלא נראה את הדברים המטלטלים האלה".

מלשכת ראש הממשלה נמסר: "מדובר בעוד עיוות תקשורתי מגוחך. ראש הממשלה נתניהו, שדיבר היום מעומק ליבו על זכויות נשים ונגד כל פגיעה בהן, רק נתן דוגמה להתעללות בחלק קטן מנאומו כשדיבר גם על פגיעה בבעלי חיים, אך בשום אופן לא התכוון להשוות ביניהם".





תגובות
נראה קצת (למען האמת מאד) מבולבל נראה קצת (למען האמת מאד) מבולבל. כנראה לחצים משפיעים על בריאות הנפשית שלו
לאט לאט הדמנסיה של הזקן הפתטי מבלפור , מתחילה לפרוץ החוצה ... גם בחקירות המשטרה היו לו בעיות זכרון רבות ....
עבר זמנו.חייב ללכת גם אם עשה דברים טובים..
חרא עליךך
"הזקן המושחת מבלפור" א. עומדת לו חזקת החפות. ב.כנראה עשה הרבה יותר ממשמיציו למען עם ישראל
שאלה גם הגברים הם בעלי חיים?
למשל נתניהו מתנהג כמו חזיר וכמו קוקיה מתנחל בקן של אחרים. וכו'....וכו'....