מתכון להמבורגר ביתי וצ'יפס: לא חייבים לשלם מחיר מופקע על קציצת המבורגר. עם מעט השקעה, אפשר להכין בבית המבורגר נהדר, בריא, וטעים יותר מכל מסעדה. שירן שלו מסבירה איך עושים זאת.

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מתכון להמבורגר ביתי וצ'יפס

  • 500 בשר טחון טרי – כבש או עגל (ניתן לערבב)
  • פלפל טחון
  • שום
  • פפריקה חריפה ומתוקה
  • לחובבי התבלין: מעט ראס אל חנות
  • מלח

אופן ההכנה:

תחילה מערבבים בקערה את הבשר, הפלפל והמלח. מניחים במקרר לחצי שעה, כשהקערה מכוסה.

לאחר כחצי שעה, יוצרים את הקציצות. תחילה מחלקים את העיסה למספר חלקים שווים כמספר המנות הרצוי. הופכים לעיגול, ואז משטחים לכדי קציצת המבורגר בגודל הרצוי.

ניתן לצלות על מחבת פסים, אבל העדיפות ברורה לגריל.

מגישים עם צ'יפס חם, לחמניית המבורגר טרייה ומעט חסה.