עמית הלוי לסרוגים: "לא מוותרים על הריבונות"
ח"כ עמית הלוי ביקר בשא-נור והגיב לטענות כי הממשלה ויתרה על הריבונות בשביל הסכמי השלום: "מבחינה מדינית שום דבר לא ירד מהשולחן. בשבועות הקרובים יש בהחלט הזדמנות, כי ממשל טראמפ עדיין בבית הלבן"

במהלך ביקורו ביישוב שא-נור לחזק את הגרעין החדש שהוקם הלילה במקום, ח"כ עמית הלוי התייחס היום (שלישי) בראיון לסרוגים לטענות שהושמעו כנגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, לפיהם הממשלה ויתרה על הריבונות ביהודה ושומרון בשביל הסכמי השלום עם בחריין, איחוד האמירויות וסודן. בדבריו הבהיר כי הממשלה לא תוותר לחלוטין על הריבונות ותפעל לקידום ההתיישבות גם בעתיד.
"אני לא יודע שמישהו וויתר על הריבונות, ולא חושב שמישהו יכול לוותר על הריבונות" אמר הלוי. "תורת הריבונות היא מבוססת על הצדק התנ"כי וההיסטורי, ואי אפשר לוותר עליה. מבחינה מדינית שום דבר לא ירד מהשולחן, גם אם ברור שהנסיבות מורכבות היום".
"אנחנו מחכים לתוצאות הסופיות של הבחירות בארה"ב, ונפעל בכל המישורים" הבטיח הח"כ. "זה נכון שראש הממשלה דורש באופן עקבי תיאום עם הממשל האמריקני, עשינו לא מעט דברים בשנה האחרונה – ואני חושב שבשבועות הקרובים יש בהחלט הזדמנות, כי ממשל טראמפ עדיין בבית הלבן. אין סיבה שלא להמשיך את הצעדים האלה, ואנחנו עדיין עובדים על זה. להערכתי, גבעת המטוס הייתה סנונית ראשונה לתקופה הזו".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו