כמו במסעדות: מתכון לפנה סציליאני ברוטב פסטו
בימים בהם אנו מרבים לבשל בבית, אין כמו מתכונים קלים וטעימים שעושים את העבודה. סידרנו לכם מתכון פשוט וטעים לפנה סציליאני ברוטב פסטו ושמן זית עם ירקות - בתאבון!

מתכון לפנה סציליאני ברוטב פסטו
בימים בהם אנו מרבים לבשל בבית, אין כמו מתכונים קלים וטעימים שעושים את העבודה. סידרנו לכם מתכון פשוט וטעים לפנה סציליאני ברוטב פסטו ושמן זית עם ירקות
מנות: חומרים ל-4-6 מנות | פרווה (אם בוחרים לא להוסיף מוצרלה)
מצרכים:
1 חבילה פסטה פנה (500 גרם)
4 כפות שמן זית
1 חציל חתוך לקוביות
1 זוקיני/ קישוא חתוך לקוביות (לא חובה)
1 פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות
3 כפות פסטו
לתוספת: 100 גרם מוצרלה מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית ומקפיצים את קוביות החציל, אחריו מוסיפים את הזוקיני ואחריו את הפלפל. מקפיצים עד להזהבה.
3. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת יחד עם רבע כוס ממי הבישול, פסטו ומוצרלה (אם משתמשים) ומערבבים יחד על הכיריים עד שהגבינה נמסה, מגישים מיד! מומלץ להוסיף עוד כפית פסטו לכל מנה.
בתאבון!
=======================
המתכון באדיבות ברילה
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו