מתכון למרק עדשים וירקות כתומים
מחפשים רעיון טעים ובריא לארוחה? סידרנו לכם מתכון למרק עדשים וירקות כתומים, שתשמחו להכין שוב ושוב!
מצרכים:
2 כוסות עדשים כתומות
1 בצל
2 בטטות קטנות
1 תפוח אדמה
2 גזרים
1/2 חבילת דלעת
1/2 צרור כוסברה
תבלינים:
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב מחממים מעט שמן זית ומוסיפים בצל קצוץ לקוביות קטנות, מטגנים עד ריכוך והזהבה, מוסיפים את הפפריקה, הכורכום והפלפל השחור ומערבבים עד שעולה ריח של תבלינים מהסיר.
2. מגרדים את כל שאר הירקות על פומפייה עבה ומוסיפים לסיר, מאדים קלות על אש גבוהה ומוסיפים כ- 3 ליטר של מים רותחים שעורבבו יחד עם אבקת מרק עוף.
4. מביאים לרתיחה, מוסיפים כוסברה קצוצה וממשיכים לבשל כחצי שעה עד התרככות הירקות והעדשים.
5. ניתן לטחון חלקית או להשאיר כמו שזה.
בתאבון!
===================
נוי ברעם, יוצרת תוכן ומתכונים, חברת עטרה גידול ושיווק פירות וירקות
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים