אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

כמו במסעדה: 2 מתכונים מנצחים לפסטה

בזמן שהמסעדות עדין סגורות, זה הזמן להתפנק ולהביא את המסעדה אליכם למטבח. סידרנו לכם כאן 2 מתכונים מנצחים לפסטה מושקעת, שתוכלו להכין בעצמכם בבית ולהתענג מכל ביס

פסטה עם פסטו וקייל

(צילום: סטודיו TEKA)

מצרכים:

200 גרם פסטה מפאלדה/ או כל סוג אהוב אחר
100 גרם קייל/תרד
50 גרם אגוזי מלך/ צנוברים
30 גרם גבינת פרמזן
1 שן שום
50 מ"ל שמן זית
חצי מיץ לימון
זר עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור לפי טעם

הוראות הכנה:

1. הסירו את הצלעות מהקייל והשתמשו רק בעלים. הרתיחו סיר של מים עם מלח, משרים את עלי הקייל במים הרותחים כדקה, מורידים מהאש ושוטפים במים קרים למנוע בישול יתר.

2. טוחנים את כל מרכיבי הפסטו: אגוזי מלך, שום, שמן זית מיץ לימון, בזיליקום מלח ופלפל לי הטעם. ניתן לשמור כמה עלי בזיליקום לקישוט הפסטה מאוחר יותר.

3. ערבבו יחד את הפסטה, רוטב הפסטו וחתיכות עלי הקייל, ופזרו מעל גבינת פרמז'ן מגורדת, מעט גרידת לימון ופלפל שחור גרוס.


סלט פסטה עם לבבות ארטישוק ושמן זית

(צילום: סטודיו TEKA)

מצרכים:

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
אספרגוס
פחית של לבבות ארטישוק
מעט עגבניות שרי
100 גרם של מיני מוצרלה
עלי בזיליקום טריים
שמן זית בכבישה קרה
מלח ופלפל

הוראות הכנה:

1. בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

2. בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך, וחתכו אותו לחתיכות באורך סנטימטר.

3. חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.

4. לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.

בתאבון!

==================

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו