ראש הלשכה המדינית של ארגון הטרור חמאס, איסמעיל הנייה, קורא היום (ראשון) לנשיא ארה"ב הנבחר, ג'ו ביידן, לבטל את הכרת ארצות הברית בירושלים כבירתה של מדינת ישראל.
לפי דבריו של הנייה, על ביידן 'לתקן את מהלך המדיניות האמריקנית' בנוגע לירושלים ועסקת המאה, וכן בנוגע לקיצוץ התקציבים ל'פליטים' הפלסטינים.
בהצהרתו, אמר הנייה כי: "המדיניות הלא צודקת נגד עמנו הפכה את ארצות הברית לשותפה בעוול ותוקפנות, ופגעה במצב היציבות באזור ובעולם, ומנעה את היכולת האמריקאית להיות הגורם המרכזי בפתרון סכסוכים".
הנייה דחק בממשל ביידן הנכנס לסגת מעסקת המאה, אשר לדבריו היא "עסקה כביכול של המאה". בנוסף קרא "לבטל את ההחלטה לראות את ירושלים כבירת הכיבוש ולהעביר אליה את השגרירות האמריקאית באופן שנוגד את כל העמדות וההחלטות הבינלאומיות".
בנוסף, הנייה קרא לביידן לסיים את כל ההחלטות הקשורות ל"ניסיונות לחסל את נושא הפליטים, במיוחד להפחית את התמיכה בסוכנות הסיוע והעבודה של האו"ם לפליטים פלסטינים בניסיון לסיים אותה".
מאור צמח, יו"ר ארגון לך ירושלים מסר לסרוגים: "כמה צפויות דרישותיו של רב המחבלים הינייה מהנשיא הנבחר ביידן, הם נקודת הפתיחה של ציר הרשע. ממשל ביידן יבחן בחודשים הקרובים ביחסו לישראל בכך שישמרו החלטות הממשל היוצא: הכרה בירושלים כבירת ישראל, הכרה בגולן בריבונות ישראל, ולהמשיך לא לממן את הארגונים הפלסטינים המנציחים את הסכסוך כדוגמת אונר"א".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' ישו מוחמד הנביא מואפק טריף
19:16 04.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנונימוס
עכשיו ראש ארגון טרור חבר של ביידן? איזה יופי.
01:16 11.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
לא מספיק קורונה עכשיו גם בעיות ביחסים עם ארהב...
17:26 08.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר