המגיש ועיתונאי חדשות 12, עופר חדד, ריגש את הצופים כשסיפר בשידור כי אחד הנפטרים מנגיף קורונה בשבוע שעבר, היה דוד שלו, וסיים בפנייה אישית מהצופים והגולשים.
חדד ספד לדודו, סיפר על דמותו ועל הקשר ביניהם, וסיים בפנייה מרגשת לצופים: "לפני שבוע נפטר בבית החולים איכילוב גבר בן 58 עם מחלות רקע אחרי שחלה בקורונה – זה היה דוד שלי. אנחנו לא יודעים מי הדביק אותו אבל סביר להניח שמדובר באדם צעיר ובריא שכלל לא ידע שחלה, זה יכול להיות כל אחד מאיתנו".
"לפני שבוע נפטר בבית החולים איכילוב גבר בן 58 עם מחלות רקע אחרי שחלה בקורונה – זה היה דוד שלי. אנחנו לא יודעים מי הדביק אותו אבל סביר להניח שמדובר באדם צעיר ובריא שכלל לא ידע שחלה, זה יכול להיות כל אחד מאיתנו" – המגיש עופר חדד בפנייה מרגשת לכולנו pic.twitter.com/AeDkalI8Or
— החדשות – N12 (@N12News) November 8, 2020
חדד המשיך ואמר: "בפעם הבאה כשאין לכם כוח למסיכה וכשאתם חושבים שקורונה זה 'בקטנה', תחשבו על ארבעה ילדים שהוא כבר לא ילווה לחופה. תחשבו על סבתא שלי שבגיל 88, בדעה צלולה, נאלצה לקבור בן. תחשבו עליהם".

תגובות