אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

קל וטעים: מתכון לקראנץ' כרובית שתשמחו לחסל

מי מאתנו לא אוהב מתכון קל להכנה, שתמיד מצליח וגורף מחמאות? כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י עם פרמז'ן, היא בדיוק המתכון שתשמחו להכין ולחסל כנשנוש או כתוספת טעימה לארוחה

קל וטעים: מתכון לקראנץ' כרובית שתשמחו לחסל
  צילום: אפיק-גבאי/ מאסטר שף

מתכון לקראנץ' כרובית

מי מאתנו לא אוהב מתכון קל להכנה, שתמיד מצליח וגורף מחמאות? כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י עם פרמז'ן, היא בדיוק המתכון שתשמחו להכין ולחסל כנשנוש או כתוספת טעימה לארוחה

מצרכים:
1 כרובית שלמה
4 כפות גדושות מיונז הולנדי
1 כף גדושה חרדל דיז'ון
3 כפות רוטב סויה
1 כפית פלפל
1 כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם פנקו
רבע כוס עירית קצוצה
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק

להגשה:
רוטב צ'ילי מתוק

קראנץ כרובית עם מיונז הולנדי (צילום: אפיק-גבאי/ מאסטר שף)

אופן ההכנה:

1.מנקים את הכרובית מעלים ומבשלים במים רותחים עם כף מלח במשך 10 דקות

2. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל

3. עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

4. בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

5. אופים בחום של 200 מעלות כ-40 דקות ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק

בתאבון!

===================

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו