'את האישה הכי חזקה שפגשתי': יאיר נתניהו בפוסט מרגש
לרגל יום הולדתה ה-62 של אמו, שרה נתניהו, יאיר נתניהו פרסם פוסט ברכה מרגש בה הודה לאמו על תרומתה למדינה ולעם ישראל: "תודה שלמען אבא והשליחות שלו, את מוכנה לספוג עשרות שנים של בריונות מצד התקשורת"

חודש אחרי יום הולדתו ה-71 של ראש הממשלה בנימין נתניהו, היום (חמישי) חל יום הולדתה של רעייתו, שרה נתניהו, החוגגת 62. בנם, יאיר נתניהו, שבדרך כלל מפרסם פוסטים פוליטיים ומתעמת ברחבי הרשת על בסיס קבוע, החליט לקחת פסק זמן ולהקדש ברכה מרגשת לאימו.
"יום הולדת שמח לאמא שלי", כתב נתניהו הבן בחשבון האינסטגרם שלו. "תודה על החיים שנתת לי, על כל הדאגה והאהבה שנתת לי ולאבנר כל השנים ועל הטיפול המסור בסבא וסבתא".
יאיר לפיד: מתקשר כל שנה לשרה נתניהו ביום ההולדת. צפו
נתניהו ציין גם את תרומתה למדינה ולעם ישראל, וכתב: "תודה שלמען אבא והשליחות שלו בשביל ארץ ישראל ועם ישראל, את מוכנה לספוג עשרות שנים של בריונות מצד התקשורת. תודה על העזרה שאת נותנת שנים לילדים חולי סרטן, ניצולי שואה וחיילים בודדים. תודה על הטיפול המסור שאת מעניקה לילדים בבתי הספר שבהן את עובדת".
"את האישה הכי חזקה, חכמה ואצילית שפגשתי. שיהיו לנו עוד שנים רבות של אושר ובריאות", חתם נתניהו הבן.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו