מתכון לצ'ולנט של איוונקה טראמפ

סופ"ש חורפי והמתח של הבחירות בארה"ב, הם בדיוק ההזדמנות המושלמת להיזכר במתכון של איוונקה טראמפ לצ'ולנט שהיא מכינה לשבת.

את המתכון פרסמה איוונקה לראשונה בבלוג שלה ז"ל (שנסגר קצת אחרי שנכנסה לתפקידה בבית הלבן), אותו היא למדה מחמותה, הגברת קושנר. '

"זו ארוחת השבת המועדפת עלינו", סיפרה איוונקה לצד המתכון וסיפרה כי היא אוהבת להכין סלט חסה ועוגת גזר להשלמת ארוחת השבת.

הולכים לנסות את הצ'ולנט של איוונקה השבת? (צילום: שטארסטוק)

מצרכים:

3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום גדולות וכתושות
2 כפות אבקת מרק בצל
קצת פחות מ-1/2 כוס קטשופ
1 כוס גריסי פנינה
3 רצועות בשר בקר (מס' 9) עם העצם, חתוכות לקוביות גדולות
3 כפיות מלח
2ו -1/2 כפיות מלח שום
2- ו1/2 כפיות אבקת בצל
2- ו1/2  כפיות פפריקה

אופן ההכנה:
1. יום לפני ההגשה (יום שישי) מכניסים את המרכיבים לסיר כשהבשר מונח מעל הכל. (איוונקה ממליצה על סיר לבישול איטי – crockpot)

2. יוצקים על הכול כוס גדולה של מים, מכסים (ומכוונים על חום גבוה במידה ומדובר בסיר לבישול איטי)

3. מעבירים למרכז הפלטה ומכסים היטב עד להגשה בבוקר/צהריים בשבת

"לא להוסיף מים לסיר בשבת!", הדגישה איוונקה במתכון

שבת שלום!

==============

מקור