סערת הקליפ נמשכת: הזמרת עדי ביטי מאיימת לתבוע את הח"כית תהלה פרידמן שתקפה אותה וצייצה שהיא "מחזקת את תרבות האונס".
באמצעות עורכי דינה, שלומי וינברג ואביתר כהן, שיגרה ביטי היום (חמישי) מכתב הדורש מפרידמן להסיר את חסינותה המשפטית תוך 72 שעות על מנת שיוכלו להגיש נגדה תביעת לשון הרע על דבריה.
"מרשתנו אינה 'מחזקת את תרבות האונס'", נמסר במכתב ההתרעה שנשלח "ודאי וודאי שאינך יכולה לתלות במרשתנו ביצוע מעשים פליליים שאין ולו כלום בינם לבין ביטי. פרסומייך הם ניסיון טהרני ומגושם לקושש רייטינג על חשבון מרשתנו, באופן פופוליסטי, זול ומביש".
במכתב טוענים עורכי דינה של ביטי כי פרידמן הוציאה לשון הרע בציוץ שפרסמה נגד הקליפ ובראיונות נוספים שהעניקה לתקשורת, שבאחד מהם קשרה לדיבריהם את ביטי למעשים נוראים, כגון האונס שהתרחש באילת.
קורין גדעון לצד עדי ביטי: "איפה כל הפמיניזם שלכם?"
עוד נטען במכתב מטעמה של ביטי, כי פרידמן "מסתתרת מאחורי חסינות, וזאת על אף שכלל לא בטוח כי הפרסומים נעשו במסגרת תפקידה". בהתאם לזאת, ביקשו עורכי דינה של ביטי מפרידמן להסיר חסינותה, על מנת להמשיך את ההתנהלות הנידונה בבית המשפט.
מלשכתה של ח"כ פרידמן נמסרה התגובה: "טרם התקבלה פניה רשמית. לכשתגיע נתייחס אליה באופן פרטי ולא פומבי".
תגובות
זה הרי לא מרגש אותך אז מה קרה שחברת כנסת אומרת מה היא חושבת עליך הרי בזכותה מדברים עליך וזה טוב שיש לה אומץ ללכת נגד לכלוך שכזה
הבעיה שלי הינה שלא שעדי ערומה ובטח שלא מסכים שמעודדת חלילה את תרבות האונס, אלא שאני כמו הרבה אנשים במקום לשמוע את השיר אנו מתרכזים בגוף שלה אז!שתחליט מה היא רוצה להיות זמרת או משהוא אחר..
שתתבע את מי ששכנע אותה לעשות את הקליפ המזעזע הזה. שתכנס מתחת למיטה ולא תצא משם על קליפ האילומינטי המכוער והדוחה הזה.