מבזקים
סרוגים

מירי רגב: בנט בגד בציונות הדתית

התקפות הליכוד על יו"ר מפלגת ימינה לאור עלייתו בסקרים ממשיכה. הערב שרת התחבורה תקפה את בנט, ואמרה כי הוא "בגד בציונות הדתית", וכי הקו הפוליטי שלו מוביל למרכז ולא לימין

י' חשון התשפ"א
מירי רגב: בנט בגד בציונות הדתית

שרת התחבורה מירי רגב מהליכוד אמרה היום במהלך ראיון בערוץ 12 כי יו"ר מפלגת ימינה, נפתלי בנט, בגד בציונות הדתית וכי הקו שהוביל זז מימין לכיוון המרכז.

רגב אמרה: "בנט בגד בציונות הדתית, הבית היהודי הפך לימין החדש שהפך לימינה ויהפוך אולי ל'מרכזה'".

איילת שקד: נתניהו ולפיד עובדים על הציבור
איילת שקד: נתניהו ולפיד עובדים על הציבורצילום: איילת שקד: נתניהו ולפיד עובדים על הציבור

דבריה של רגב מגיעים על רקע התקפות חוזרות ונשנות מצד הליכוד נגד מפלגתו של בנט. כזכור, ביום ראשון, יו"ר הקואליציה, מיקי זוהר, התייחס להודעת ימינה כי יש להקים ממשלה בראשותו של נפתלי בנט, ואמר במהלך ראיון לכאן כי הצבעה לבנט תמנע הקמת ממשלת ימין כיוון שממשלה בראשותו תיתמך על ידי מפלגות שמאל.

לדברי זוהר, "מי שיצביע לנפתלי בנט צריך להבין שלא תקום פה ממשלת ימין. הדרך היחידה שלו להפוך להיות ר"מ זה באמצעות הקמת ממשלה שנתמכת על ידי מפלגות שמאל והרשימה המשותפת. מקווה שנצליח להעביר תקציב חד-צדדי עד 23 בדצמבר ולמנוע בחירות".

במפלגת ימינה הגיבו לדבריו של זוהר: "מתווה לחזרה לימודים אין, מתווה לפתיחת עסקים אין, אבל פוליטיקה של הליכוד ויש עתיד יש בשפע. אנו ממליצים לחברי הליכוד להשאיר את הפוליטיקה בצד ולהתרכז בלהציל חיים, למנוע סגר שלישי ולדאוג לפרנסתם של אזרחי ישראל".

ימינה מירי רגב נפתלי בנט