מבזקים
סרוגים

בנט מאשר: "ההליך הרפואי הצליח, בריאות לכל"

יום אחרי הניתוח שעבר בגבו, יו"ר ימינה נפתלי בנט אישר כי ההליך הרפואי הסתיים בהצלחה: "בריאות ופרנסה טובה לכל העם הטוב שלנו". אמש אמר לחברי סיעתו כי הוא "בהתאוששות. מרגיש טוב"

אוריאל בארי | חדשות סרוגים
ט' חשון התשפ"א
בנט מאשר: "ההליך הרפואי הצליח, בריאות לכל"
בנט מאשר: "ההליך הרפואי הצליח, בריאות לכל" צילום: (צילום: יונתן זינדל\פלאש 90)

יום לאחר שעבר ניתוח בגבו לטיפול בפריצת דיסק, יו"ר ימינה נפתלי בנט אישר הבוקר (שלישי) כי ההליך הרפואי עבר בהצלחה. בדבריו הודה לכל תומכיו שאיחלו לו רפואה שלמה – ביניהם גם שר הביטחון בני גנץ.

לראשונה: בנט עוקף את נתניהו בסקר התאמה
לראשונה: בנט עוקף את נתניהו בסקר התאמהצילום: לראשונה: בנט עוקף את נתניהו בסקר התאמה

"תודה בני על האכפתיות" כתב בנט בטוויטר בתגובה לציוץ של גנץ. "ההליך הצליח. בריאות ופרנסה טובה לכל העם הטוב שלנו".

כאמור, אתמול בנט עבר ניתוח בגבו לטיפול בפריצת דיסק ממנה הוא סובל מאז שירותו הצבאי – זאת אחרי שעבר בשבועות האחרונים מספר טיפולים בהרדמה שלא הועילו. בסרטון שהפיץ בתחילת השבוע הסביר כי "אני סוחב בעיית דיסק בגב כבר 30 שנה מאז השירות בסיירת. בכל כמה שנים אני נדרש לתיחזוק וכעת אני בתחזוק שכזה. אל דאגה, כבר בימים הקרובים אחזור לפעילות מלאה".

כבר אתמול, זמן קצר לאחר סיום הניתוח, בנט כתב לחברי הכנסת של ימינה כי "אני בהתאוששות. מרגיש טוב". בהמשך הביא לח"כים בקבוצה שורת משימות לביצוע, זאת לקראת ישיבת הסיעה שהתקיימה אתמול.

ימינה ניתוח נפתלי בנט