יום לאחר שעבר ניתוח בגבו לטיפול בפריצת דיסק, יו"ר ימינה נפתלי בנט אישר הבוקר (שלישי) כי ההליך הרפואי עבר בהצלחה. בדבריו הודה לכל תומכיו שאיחלו לו רפואה שלמה – ביניהם גם שר הביטחון בני גנץ.

"תודה בני על האכפתיות" כתב בנט בטוויטר בתגובה לציוץ של גנץ. "ההליך הצליח. בריאות ופרנסה טובה לכל העם הטוב שלנו".

כאמור, אתמול בנט עבר ניתוח בגבו לטיפול בפריצת דיסק ממנה הוא סובל מאז שירותו הצבאי – זאת אחרי שעבר בשבועות האחרונים מספר טיפולים בהרדמה שלא הועילו. בסרטון שהפיץ בתחילת השבוע הסביר כי "אני סוחב בעיית דיסק בגב כבר 30 שנה מאז השירות בסיירת. בכל כמה שנים אני נדרש לתיחזוק וכעת אני בתחזוק שכזה. אל דאגה, כבר בימים הקרובים אחזור לפעילות מלאה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בנט ניתוח בגב

כבר אתמול, זמן קצר לאחר סיום הניתוח, בנט כתב לחברי הכנסת של ימינה כי "אני בהתאוששות. מרגיש טוב". בהמשך הביא לח"כים בקבוצה שורת משימות לביצוע, זאת לקראת ישיבת הסיעה שהתקיימה אתמול.