סרטיו האהובים של יהודה בארקן ז"ל הצליחו לגעת כמעט בכל אחד, כעת לאחר פטירתו הזמר רותם כהן החליט לחדש את השיר "נשבע" שפתח את הסרט המיתולוגי "אבא גנוב 2".
"הרגשתי צורך וחיבור לעשות קאבר לשיר המדהים הזה", סיפר כהן "אז לקחתי את עצמי לאולפן והקלטתי את השיר שמחזיר אותי לאחד הסרטים הגדולים שהיו אי פעם על המסך. אין אדם שלא הזיל דמעה במהלך הסרט. והיום, אחר מותו של יהודה בארקן ז״ל, גם אני מזיל דמעה ובוחר לשיר את השיר שליווה את הסרט שאהבתי, ולכבד אותו בדרכי. שיר גדול, אדם ענק. יהי זכרו ברוך.."
(עיבוד מחודש:DGK סטודיו // דביר קהלני // מילים: שמוליק קלוסקי // לחן: יאיר קלינגר, ביצוע במקור: חיים משה)
כזכור, עשרות הגיעו להיפרד מהשחקן הישראלי יהודה בארקן, שהובא אמש (א') למנוחות בבית העלמין ברחובות. בארקן הלך לעולמו בשבת האחרונה, לאחר שנדבק בקורונה ואושפז בבית החולים 'הדסה', שם אושפז כחודש בטיפול נמרץ.
הרב ישראל לאו שפתח את ההספדים בלוויה, סיפר על ברקן: "מי שהכיר את יהודה… יכול להעיד כי זה איש בן העולם הבא, שהעולם הבא תפור למידותיו. משמח אנשים ומשכין שלום בין אנשים…יהודה לא עסק בשום דבר חוץ מלשמח אנשים ולהשכין שלום ביניהם".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים