מבזקים
סרוגים

צפו: כך פרצו למותג האופנה ונגנבו פרטים באלפי שקלים

כאילו אין מספיק התמודדויות לעסקים בקורונה, בבית האופנה המיתולוגי משכית התעוררו הבוקר לגילוי כי חנות הדגל של המותג נשדדה באישון לילה

ט' חשון התשפ"א
צפו: כך פרצו למותג האופנה ונגנבו פרטים באלפי שקלים
צפו: כך פרצו למותג האופנה ונגנבו פרטים באלפי שקלים צילום: צילום: יפעת זיילר

הבוקר נפרצה חנות הדגל  של  'משכית' ביפו על ידי אלמוני אשר נכנס למקום וגנב עשרות פריטי קוטור בשווי של מאות שקלים.

הסגרים הממושכים בפני עצמם הם אבן ריחיים על צווארם של עסקים בתחום האופנה, בטח כשמדובר בעסק כמו של משכית שמציעים אופנה עילית לאירועים כמו גם שמלות כלה.

להתמודדויות הידועות מתווסף עוד אלמנט, חשש אמיתי מביזה. שוד של חנויות רחוב אומנם מתרחש גם בימים כתיקונם אך השילוב בין חנויות הסגורות לאורך זמן עם מיעוט תנועה ברחובות והמצוקה הכלכלית אליה מגיעים יותר אנשים עלולה להוות אפקט משנה בבחינת פרצה קוראת לגנב.

צפו באלמוני פורץ למקום:

אופנה ישראלית

"משכית" החדשה תחת כתב ידה וסגנונה האישי של המעצבת שרון טל מספרת את הסיפור של בית האופנה המיתולוגי שהוקם בשנת 1954 על ידי רות דיין ופעל כארבעים שנה תוך שהוא מספק פרנסה לעשרות אומנים ישראלים.

בין לקוחות המותג המוכרות: נחמה ריבלין ז"ל, סמל האופנה השחקנית שרה ג'סיקה פרקר, הלא היא "קארי ברדשו", שביט ויזל , ניבר מדר, עמית פרקש, מורן אטיאס ואושיות נוספות.

בית האופנה משכית
צילום: באדיבות משכית

אופנה אחרי הקורונה אופנה ישראלית משכית קורונה שמלות לאירועים