המועצה המקומית קרית ארבע חברון הכשירה הבוקר (שישי) שתי חוקרות אפידמיולוגיות יחד עם משרד הבריאות. למעשה, אומרים במועצה כי מדובר בשתי חוקרות ראשונות המכירות את המועצה וכי החקירה המסורבלת שהייתה עד כה במשרד הבריאות עוברת כעת לרשות המקומית. החוקרות עברו השתלמות מיוחדת של שלושה ימים מטעם משרד הבריאות וקיבלו את ההכשרה המתאימה.
ראש המועצה אליהו ליבמן אומר כי מדובר בנדבך נוסף למיגור נגיף הקורונה מהמועצה קרית ארבע חברון. "שתי החוקרות שלנו הן גילה נרקיס ורונית לוי, ואני מברך אותן על התפקיד החדש" אמר. "אנחנו בעצם מעתיקים את החקירה האפידמיולוגית מתל אביב אלינו לקריה, במקום שיישבו חוקרים שלא מכירים את הקריה ויתחקרו נדבקים אנחנו עושים את זה כאן אצלנו".
לדבריו, "החקירה הזו תסייע בקטיעת שרשרת ההדבקו. השיטה הזו של העברת המקל לרשות המקומית תסייע לנו להגיע לנדבקים בזמן קצר יותר, ככה מצילים חיים". במועצה גם מציינים כי חלה ירידה תלולה במספר הנדבקים בנגיף וקוראים לתושבים להמשיך ולשמור על הנחיות משרד הבריאות
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
שאלה
יחקרו גם את הערבים? אחרת אין טעם. היהודים הם מיעוט שולי בחברון מבחינה מספרית. המגיפה לא שולטת בתורת הגזע וכולם מדביקים את כולם.
10:12 23.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר