חדשות המגזר

סמוטריץ': תמר זנדברג היא אחד מסימני הגאולה

ח"כ בצלאל סמוטריץ', התייחס לנושאים שעל סדר היום, וקרא לרב רפי פרץ לחזור לעשות את הדברים שהוא באמת טוב בהם. על תמר זנדברג: "אחד מסימני הגאולה המובהקים"

סמוטריץ': תמר זנדברג היא אחד מסימני הגאולה
צילום: סמוטריץ בגני התערוכה (צילום: פלאש 90)

ח"כ בצלאל סמוטריץ', העניק הערב (חמישי) ראיון לרדיו 'קול ברמה', והתייחס לנושאים שעל סדר היום, ביניהם; סקרים, חרדים והישיבה באופוזיציה.

על הסקרים המעניקים לבנט ולימינה מעל ל-20 מנדטים, אמר סמוטריץ': "אני חושב שהסקרים משקפים מגמה, אבל צריך להיזהר מהם. כבר ראינו את הסקרים בעבר. משבר הקורונה חשף את משבר האמון שיש במנהיגות במשך המון שנים במדינה, הציבור מחפש משהו אחר והוא מזהה אצלנו את האכפתיות".

סמוטריץ| צילום: (באדיבות קול ברמה פלוס)

שר התחבורה לשעבר הוסיף כי "יש אנשי ימין שכנראה לא רוצים את נתניהו ולא הייתה להם אלטרנטיבה ולכן הצביעו למפלגת כחול לבן. עכשיו הם מזהים שיש אלטרנטיבה בימין והם יכולים לחזור הביתה. אני ובנט זה שתי מפלגות שהולכות יחד וכל אחד שומר על הערכים והזהות שלו".

סמוטריץ' התייחס למשבר בציבור החרדי ואמר: "חברי הכנסת החרדים מכרו את הציבור שלהם בנושא ועדת חקירה לבדיקת התנהלות השוטרים. כואב לי לומר את זה אבל הפקירו אותו לאלימות המשטרתית רק כדי להישאר בקואליציה".

סמוטריץ' התייחס גם לעימותים התכופים שלו עם חברת הכנסת תמר זנדברג ממרצ ואמר: "בעיניי ח"כ תמר זנדברג היא אחת מסימני הגאולה המובהקים ביותר שיש, היא עומדת מעל בימת הכנסת בחוצפה ומדברת נגד היהדות והדתיים".

אריה יואלי, עטרה גרמן

על שר ירושלים ומורשת, הרב רפי פרץ, אמר סמוטריץ': "הרב רפי פרץ איש יקר וטוב, אבל הוא לא מתאים למרחב הפוליטי. טוב יעשה אם יחזור למגרש שבו הוא טוב. לא רוצה לפגוע בו מעבר לזה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

48
27
דרומי
22.10.20

לפחות לרב פרץ יש לאן לחזור השאלה הגדולה היא האם לך אדון סמוטריץ יש לאן לחזור הרי לא עבר צבאי ולא עבר אזרחי בתחום כל שהוא יש לך אתה סתם כלומניק שעבד בעמותת רגבים המשוקמקת לאן אתה תחזור אחרי שתבעט מכנסת ישראל?