מתכון לסלט פסטה עם לבבות ארטישוק ומוצרלה 

מחפשים רעיון לארוחה קלה וטעימה? במיוחד לשביזות יום א', סידרנו לכם מתכון לסלט פסטה עם לבבות ארטישוק ומוצרלה שתשמחו לאמץ שוב ושוב

מצרכים:

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
אספרגוס (לא חובה)
לבבות ארטישוק בשימורים/ קפואים
מעט עגבניות שרי
100 גרם של מיני מוצרלה
עלי בזיליקום טריים
שמן זית בכבישה קרה
מלח ופלפל

הוראות הכנה:

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים ומלח, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

2. מבשלים את האספרגוס והארטישוק (במידה ובחרתם בקפואים) באידוי במשך 7- 10 דקות. לאחר מכן מצננים מעט וחותכים לקוביות

3. חותכים את הארטישוק והעגבניות לחצי ומוספים אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.

4. לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.

בתאבון!

============

המתכון באדיבות מותג החשמל TEKA