הרב בני נכטיילר הוא מנכ"ל מרכז ישיבות בני עקיבא החדש, כך התבשרו היום עובדי המרכז. כזכור, לפני כשלושה חודשים פרש המנכ"ל הקודם אלחנן גלט שעבר לשמש כמנכ"ל משרד הדתות, ומאז מילא את מקומו שמוליק ביבר שישמש מעתה כמשנה למנכ"ל המרכז.
יו"ר מרכז יב"ע הרב חיים דרוקמן הודיע הבוקר (א) כי "החלטנו להטיל את המשימה על הרב בני נכטיילר ולמנות את שמוליק בביר למשנה למנכ"ל, ואנו בטוחים ששניהם יחד יפעלו לקדם את מרכז יב"ע."
הרב נכטיילר הנרגש מהמעמד אמר כי, "אני נכנס לתפקיד בחיל ורעדה אך יחד עם זאת בשמחה גדולה היות ומדובר בגוף גדול שעוסק בחינוך וערכים. זו הזדמנות להחזיר את מה שקיבלתי מהמפעל החינוכי האדיר הזה."
הרב נכטיילר הודה גם לשמוליק ביבר שהוביל את המרכז בתקופת המעבר וכן לקודמו בתפקיד אלחנן גלט "שעשה מהפכה במרכז יב"ע ויעידו על כך 71 המוסדות ו 24 אלף התלמידים הלומדים ברשת."
הרב נכטיילר, תושב פדואל שבשומרון, למד בישיבת בני עקיבא נחלים ולאחר מכן בישיבת בני עקיבא הגולן שבחיספין. בהמשך שימש כראש ישיבת בני עקיבא פרחי אהרון בקרית שמואל ולאחר מכן שימש כראש יב"ע רעננה.
בין השנים תשס"ז-תשע"א היה הרב נכטיילר מזכ"ל תנועת בני עקיבא ולאחר סיום תפקידו בתנועת הנוער הצטרף הרב נכטיילר למרכז ישיבות בני עקיבא כמנהל מחוז מרכז וסגן ראש מינהל החינוך ברשת.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
אמיר יחזקאל
אשמח שתייצור קשר בבקשה 0528306869 בתודה מראש.
15:57 06.08.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
15:39 09.07.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבא
זו עיקר המטלה שלך. אנחנו קורסים כלכלית. לא יכולים להמשיך ככה. תשנו את הגישה. תחזרו לערכי הצניעות גם במשכורות וגם בהתנהלות. אם תמשיכו כך נדרוש את סגירת הרשתות והחזרה של המוסדות למשרד החינוך....
זו עיקר המטלה שלך. אנחנו קורסים כלכלית. לא יכולים להמשיך ככה. תשנו את הגישה. תחזרו לערכי הצניעות גם במשכורות וגם בהתנהלות. אם תמשיכו כך נדרוש את סגירת הרשתות והחזרה של המוסדות למשרד החינוך. (בשביל מה יש מינהל חמ"ד?)
המשך 23:21 07.07.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
ברכות לרב בני. בהצלחה בהובלת הרשת לחינוך בשמחה ובגדלות
19:18 07.07.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר