חדשות

שפע תקף את נתניהו; ח"כים בליכוד: צאו כבר מהממשלה

חברי כנסת מהליכוד תקפו את ח"כ רם שפע מכחול לבן, לאחר שזה עקץ את נתניהו על רקע המחלוקת בין שתי המפלגות בנוגע לתקציב המדינה לשנת 2021: "שחררו אותנו כבר מאיומים מטופשים"

שפע תקף את נתניהו; ח"כים בליכוד: צאו כבר מהממשלה
צילום: הדס פורוש/פלאש 90

יו"ר ועדת חינוך, תרבות וספורט, רם שפע מכחול לבן, תקף הערב (רביעי) את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, על רקע המחלוקת בין הליכוד וכחול לבן בנושא העברת תקציב המדינה לשנת 2021.

שפע: "נתניהו, כנראה שבגלל שאין לך ארנק אתה לא מבין שתקציב זה עניין קריטי שהאזרחים זקוקים לו. יאללה, שחרר אותנו מציוצים מביכים ותנסה להיזכר שפעם, לפני שנים רבות, עוד היה אכפת לך מהציבור, לפחות קצת".

אברהם בלוך, עטרה גרמן

בתגובה, כתב ח"כ שלמה קרעי: "רם מסכן. לא מוצא את עצמו בין ההשתלטות של ניסנקורן והאנרכיה של חיימוביץ'. אז מה עושים? מתדרדרים לאשפתות. למיץ של הזבל. תתבייש לך. צאו כבר מהממשלה הזו ותניחו לעם ישראל לנפשו"

ח"כ אריאל קלנר הגיב לשפע: "רם היקר, כנראה שבגלל שהמפלגה שלך בחרה לברוח מכל עיסוק בקורונה ורק לתקוע מקלות בגלגלי הממשלה, אתם מאיימים בבחירות בעת חירום".

"יאללה, שחררו אותנו כבר מאיומים מטופשים והפגנות אנארכיסטיות שמובלות ע"י גזענים פרבילגים. נסו להיזכר שפעם, לא כל כך מזמן, סיפרתם לנו ש"ישראל לפני הכל"."

ח"כ מיקי לוי מיש עתיד הגיב גם כן: "לצייץ זה נהדר, מה עם הביצוע? איך תצביע ביום שני בהצעת החוק הקונסטרוקטיבית להחלפת הממשלה? אני מנחש: תצביע עם הממשלה ותמנע בכך תיקווה למדינת ישראל".

תגובות

7
5
גימי-יהודי מיהודה
07.10.20

שפע שחסר לו רק שכל ומוח ומיקי שהוא מאוס !! שנייהם מתנהגים כמו מיקי-מאוס וחבורתו ח ח ח ח ח ח ח ח...........תכנסו לחוריחם שלכם שרלטנים מאוסים ואוכלי חינם!!

4
התקציב , הנזק , והזבל שבליכוד
08.10.20

התנהלות הליכוד בנושא התקציב היא נזק מתמשך למיליוני אזרחים ... ולחשוב שכל זה קורה כדי להגן על עבריין אחד .... ששמו נתניהו ... לא יאמן ... איפה חברי הכנסת של הליכוד ? נשארו רק להקת המעודדות של הנאשם מבלפור ?

1
מרדים
08.10.20

אני מרדים במחלקת קורונה,אני מבקש שתגיע אלי להרדמה מיידית, א.תפסיק להדביק,ולהפיץ ב.נשאיר אויר נקי באטמוספרה, אז תגיע איכילוב ממתין לך אשפה

3
דורון
08.10.20

תתפלאו אבל בנט יכול להסתדר לא רע עם יש עתיד יותר מאשר הליכוד וזה לא שלילי לשקול לצרף לקואליציה