היום בשעה 11:00 יגיעו הילד מביתר עלית ששוטר זרק עליו דלי ותקף אותו יחד עם אביו של הנער ופקרקליתם עו"ד איתמר בן גביר למחלקה לחקירת שוטרים להגיש תלונה כנגד השוטר התוקף.

אתמול בשעת מהומה שהתפתחה בעיר ביתר עלית כשהגיעו השוטרים לאכוף את תקנות הקורונה, שוטר יס"מ צולם כשהוא זורק בכוח דלי על ילד ולאחר מכן עוצר אותו.

במשטרת ישראל אמרו אתמול כבר אתמול, לאחר המעשה כי הם רואים בחומרה את התנהלות השוטר במקום וכי החומר יעבור למח"ש בהקדם.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צילום: חיים גולדברג

המהומה החלה כשעשרות נמצאו מחוץ לבית תפילה בביתר עילית כשמספר מתקהלים סרבו לבקשת המשטרה להתפנות ולטענת המשטרה חלקם החלו ליידות אבנים לעבר השוטרים וגרמו נזק לרכב משטרתי. במהלך האירוע כאמור השוטר הפגין אלימות חמורה אל עבר קטין.

ממשטרת ישראל נמסר כי "החשוד שנצפה משליך בלוק לעבר הרכב המשטרתי נעצר על ידי השוטרים. לצד האמור אנו רואים בחומרה את התנהלות השוטר במקום שנוגדת את ערכי הארגון. בהתאם מפקד המחוז הנחה להעביר את חומרי התיעוד לבדיקת מח"ש בהקדם.