אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

ארוחה מתחת לסוכה: מתכון קל ללזניות אישיות

אין כמו ארוחות קלות וטעימות שאפשר לתקתק ברגע. בדיוק לכבוד חול המועד שכולל לא מעט ארוחות משפחתיות מתחת לסוכה, סידרנו לכם מתכון מנצח של לזניה אישית שתשמחו להכין עם הילדים

הילדים יחסלו: מתכון טעים לארוחה מתחת לסוכה
  צילום: אפיק גבאי

מתכון ללזנייה אישית

אין כמו ארוחות קלות וטעימות שאפשר לתקתק ברגע. בדיוק לכבוד חול המועד שכולל לא מעט ארוחות משפחתיות מתחת לסוכה, סידרנו לכם מתכון מנצח של לזניה אישית שתשמחו להכין עם הילדים

מצרכים:
12 עלי לזנייה
1 צנצנת רוטב פומדורו / עגבניות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות (לא חובה)
100 גרם זיתים שחורים מגולענים/ תירס  או כל תוספת אהובה אחרת
שמן זית לשימון תבנית שקעים

אופן ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

בתאבון!

===================

המתכון באדיבות המותג ברילה

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו