תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
התנועה האסלאמית משתלטת על גני ילדים ובתי ספר במגזר הערבי בישראל,
אתמול, התקיים דיון מיוחד בסוגיה בוועדת החינוך של הכנסת. ח"כ ג'אמל זחלקה אמר בדיון כי מדובר בשקר גס וכי בשום מוסד אין השפעה ואין פעילות של התנועה האסלאמית.
בתכנית "ישראל הבוקר" בהנחיית אריאל כהנא, רואיין מר חסן אל עטראש, המייצג מספר הורים בבית ספר בדרום, וסיפר כי התנועה האסלאמית השתלטה על וועד ההורים בבית הספר ודחקה החוצה את כל ההורים המשרתים או ששרתו בעבר בצה"ל. אל עטראש סיפר כי הוא בעצמו שירת 28 שנים בצה"ל ונאמנותו למדינה כלל לא מוטלת בספק.
לאחר מכן רואיין, בעילום שם ובעיוות קול, מורה בתיכון מדרום הארץ, שסיפר על התופעה המדאיגה. לדבריו, דגל מדינת ישראל הורד ונשרף בבית הספר ובמקומו נטלו בכיתות דגלי פלסטין. עוד סיפר המורה כי באחד הימים הגיע לבית הספר שייח' מטעם התנועה האסלאמית שאמר לתלמידים שאסור להתגייס לצה"ל.
להאזנה: [podcast]https://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2010/06/chasan.mp3[/podcast]
בסיום דבריו אמר המורה כי כאשר יש פיגוע בישראל יש אווירה של יום חג בבית הספר.
דברים אלו מצטרפים לעדויות נוספות על עשרות גני ילדים בצפון הארץ בהם פועלת התנועה האסלאמית, ובהם בין היתר נחגג המשט לעזה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו