מבזקים
סרוגים

גנץ בבני ברק: כשאתם מסתירים מידע, מישהו נפגע

על רקע חזרת תלמידי הישיבות לבתיהם, שר הביטחון סייר בבני ברק וקרא לציבור: "כל אחד צריך לקחת אחריות אישית- כשמסתירים מידע מישהו נפגע. רק ביחד נתגבר על הנגיף"

אוריאל בארי | חדשות סרוגים
י"א תשרי התשפ"א
גנץ בבני ברק: כשאתם מסתירים מידע, מישהו נפגע
גנץ בבני ברק: כשאתם מסתירים מידע, מישהו נפגע צילום: (צילום: אריאל חרמוני / משרד הביטחון)

שר הביטחון, בני גנץ, ביקר הבוקר (שני) בעיר בני ברק, שם קיבל סקירה במתחם בדיקות ללא צורך בהפניה שמופעל ע"י מד"א ופיקוד העורף ועמד על שיתוף הפעולה מציל החיים בין הגופים ביחד עם עיריית בני ברק ומשרד הבריאות.

לאחר מכן ביקר גנץ בישיבת "אורחות תורה", ודן עם ממונה הקורונה בחברה החרדית, אלוף במיל' רוני נומה, ואלוף במיל' מיקי אדלשטיין, במאמצים להשאיר ישיבות במתכונת מלוניות קורונה ולמנוע את חזרת החולים השוהים בישיבות לבתים בעת החופשה מהישיבות.

(צילום: אריאל חרמוני / משרד הביטחון)

"אני מברך על שיתוף הפעולה המצוין של פיקוד העורף, מד"א ועיריית בני ברק. אבל שיתוף פעולה נוסף שהוא קריטי הוא עם האזרחים עצמם" קרא גנץ בתום פגישותיו. "אני קורא לכולם להישמע להנחיות, לענות בתשאולים כמו שצריך. תבינו, כשאתם מסתירים מידע – מישהו נפגע מכך. כולם חייבים לקחת אחריות אישית, רחבה, להיבדק, להישמע להנחיות וביחד נתגבר על האתגר הזה".

(צילום: אריאל חרמוני / משרד הביטחון)
בני ברק בני גנץ קורונה רוני נומה