"בלי חוקים וגבולות": נתן גושן וסתיו בגר משיקים פרויקט בינלאומי
הזמר והיוצר נתן גושן משחרר פרויקט בינלאומי חדש ומשותף עם היוצר סתיו בגר, ממנו יוצא הסינגל הראשון "Risky". גושן מספר: "הפרויקט הזה הוא תוצאה של שחרור מוזיקלי אמיתי"

לאחר שהפך לאחד האמנים האהובים והמצליחים במוזיקה הישראלית ובמגזר הדתי בפרט, הזמר והיוצר נתן גושן חוזר לעשות מוזיקה שפונה גם אל הקהל שמעבר לים ומשחרר כעת פרויקט בינלאומי חדש ומסקרן.
גושן משיק את הפרויקט "Lama Lo", אותו הקים יחד עם המפיק והיוצר סתיו בגר. "הרגשנו צורך לעשות פרויקט בלי חוקים וגבולות", מספר גושן "יש לנו חלומות מוזיקליים רבים, הפרויקט הזה הוא תוצאה של שחרור מוזיקלי אמיתי, במשך כל היצירה של השירים בעיקר נהנינו בטירוף, מקווים שתהנו גם כן".
"Risky", הוא הסינגל הראשון שיוצא מתוך הפרויקט המסקרן של השניים.
החיבור בין גושן לבגר החל לפני שנה וחצי בסדנת כתיבה בינלאומית בארץ יחד עם יוצרים מהעולם, ומשם המשיך לשנה וחצי מלאה ביצירה משותפת וחברות עמוקה, במהלכה יצרו את Nana Banana של נטע ברזילי, Roots של עדן הלנה ומספר שירים של גושן באלבומו האחרון.
בגר אחראי על עשרות להיטים בפלייליסט, בהם: "Toy" של נטע ברזילי שזכה באירוויזיון והפך ללהיט חוצה יבשות.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו