אושר גזר הדין: ציפי רפאלי תיכנס לכלא ביום שני
בית משפט השלום אישר את עסקת הטיעון בפרשת העלמות המס של ציפי ובר רפאלי וגזר על האמה 16 חודשי מאסר אותם תחל לרצות כבר ביום שני הקרוב למחרת ראש השנה

גזר הדין אושר. ציפי רפאלי תחל לרצות את עונש המאסר כבר ביום שני הקרוב, למחרת ראש השנה.
עשרות כתבים וצלמים הגיעו לבית משפט השלום בתל אביב, שם התקיים הדיון האחרון במסגרתו אושרה עסקת הטיעון לפיה יודו השתיים בעבירות מס והאם ציפי שניהלה את החברה תרצה 16 חודשי מאסר בפועל, בעוד בר צפויה לרצות עבודות שירות ולשלם קנס כספי.
כזכור לפני מספר חודשים, אושפזה ציפי רפאלי בבית החולים תל השומר לסדרת בדיקות והליך רפואי יזום שתוכנן מראש. בעקבות כך ביקשה ציפי דיון מצומצם ואופציה לחנינה, בשל התחשבות במצבה הרפואי.
במסגרת ההסדר שנחתם עם פרקליטות מיסוי וכלכלה ת"א, בר רפאלי תורשע בעבירות מס מקילות ותרצה 9 חודשי מאסר בפועל שירוצו בדרך של עבודות שירות בנוסף לקנס על סך 2,500,000 ש"ח. ואילו אמה ציפי רפאלי תורשע בעבירות חמורות של מיסים ותרצה 9 חודשי מאסר בפועל בנוסף לקנס על סכום זהה.

צילום: Avshalom Sassoni/Flash90
במסגרת ההסדר אליו הגיעו הצדדים, השתיים כאמור יסירו כל ערעור ומחדלים הנוגעים בשומת המס שהתקבלה, ולאחר מכן יסגרו החקירות הפליליות בעניינן כמו גם תיק החקירה כנגד האב רפי רפאלי וחברת ליב און בע"מ.
בשנת 2017 נעצרה אשת העסקים הפרזנטורית בר רפאלי לראשונה על ידי רשות המסים בגין חשד על אי דיווח והעלמות מס של הכנסותיה בחו"ל, עיקר הדיונים בפרשה עסקו בשאלת הזיקה של הנאשמת לישראל.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו