מבזקים
סרוגים

צפו: תלמידי 'שבי חברון' מרימים את מלונית הקורונה

קבוצה של תלמידים מישיבת שבי חברון שהתגלו כחולי קורונה פונו למלונית הקורונה בערד. כבר באמבלונס הרימו החבר'ה את המוראל והכניסו אנרגיות למרכז ההחלמה. צפו

אריה יואלי | חדשות סרוגים
כ' אלול התש"פ
צפו: תלמידי 'שבי חברון' מרימים את מלונית הקורונה
צפו: תלמידי 'שבי חברון' מרימים את מלונית הקורונה צילום: צילום: שבי חברון

תלמידי ישיבת שבי חברון שוב מוכיחים לכולם שאת הרוח הגדולה – שום נגיף לא יכול לשבור. כמה מתלמידי הישיבה שנמצאו חיוביים לקורונה – הגיעו למלונית הקורונה בערד, והביאו איתם את האנרגיות של הישיבה, כשבין רגע האווירה במקום השתנתה מן הקצה אל הקצה.

החברים משבי חברון שרים: "שובו אחיי"
החברים משבי חברון שרים: צילום: החברים משבי חברון שרים:

עוד בדרך למלונית בתוך האמבולנס החברה הרימו את המוראל עם שירי קודש:

במלונית משוכנים גם תלמידי ישיבות חרדים וצעירים אחרים, והאווירה נראית מלוכדת.

התלמידים מספרים: "הגענו למלונית והאמת היה קצת מלוכלך וראינו שצוות המלונית מאוד מצומצם ולא משתלט על הבלאגן אז החלטנו – אם אנחנו כאן – בוא נרים את המקום על הרגליים. מיד התחלנו לנקות ולסדר, וכבר יום למחרת הרמנו כאן ערב הכנה לקראת ר"ה עם כל חברי המלונית. היה מדהים ומרגש!"

 

מנהל המלונית, שהתפעם מהחבר'ה שהגיעו עם כאלה אנרגיות, כינס אותם ואמר להם בהתרגשות: "הקב"ה שלח לי אתכם כמו מלאכים מהשמיים – לא יאומן מה שאתם מחוללים כאן!"

מהישיבה מסרו לסרוגים: "גאים בבחורים שלנו. ניגונים, שירים ואווירה שמחה זה רק חלק קטן מתוך רוח גדולה וצעירה הנושבת בבית המדרש בחברון – והפעם, היישר לתוך מלונית הקורונה. כי את המנגינה הזאת – אי אפשר להפסיק."

ישיבת שבי חברון מלונית קורונה ערד קורונה