מתכון לעוף מטוגן בציפוי קריספי: בדיאטה? המתכון הזה לא בשבילכם. המאכל האמריקאי האהוב בגרסה משודרגת, שכוללת צ'ילי, ושני ציפויים. ההכנה אולי מעט מורכבת, אבל התוצאה שווה בהחלט.

מתכון לעוף מטוגן – החומרים:

חלקי עוף לבחירה – כנפיים, שוקיים, ירכיים או חזה עם העצמות.

קמח

קמח מצה או פירורי לחם

תבלינים: שום, זעתר, פפריקה חריפה ומתוקה

מלח

ביצה טרופה

מעט מים

רוטב צ'ילי מתוק

שמן זית לטיגון.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

אופן ההכנה:

מרתיחים תחילה את חלקי העוף במים חמים למשך מספר דקות, עד לריכוך. מוציאים ומקררים.

מכינים שלוש צלחות: האחת עם קמח רגיל, השנייה עם קמח מצה ותבלינים והשלישית עם ביצה טרופה וצ'ילי מתוק מעורבבים יחד היטב.

מחממים סיר עמוק עם שמן. לאחר שהשמן חם דיו, מטגנים את חלקי העוף משני צדדיהם עד שהם רכים וקריספים.