אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

לתקתק ולתנור: מתכון למק אנד צ'יז עם טוויסט

אחרי יום לימודים ראשון, אין כמו לסיים עם פינוק טעים ומהיר לילדים. מתכון קל למק אנד צ'יז, עם תוספת מפתיעה של פטריות והמון גבינה וכל זה רק ב-15 דקות עבודה

לתקתק ולתנור: מתכון למק אנד צ'יז עם טוויסט
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון למק אנד צ'יז

אחרי יום לימודים ראשון, אין כמו לסיים עם פינוק טעים ומהיר לילדים. מתכון קל למק אנד צ'יז, עם תוספת מפתיעה של פטריות והמון גבינה וכל זה רק ב-15 דקות עבודה

מצרכים:
500 גרם פסטה קצרה חלולה מסוג פנה
2 כפות קמח
2 כוסות חלב
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
30 גרם חמאה
3 כוסות גבינת צ'דר מגוררת גס או 250 גרם מוצרלה + 50 גרם פרמזן מגורדות
סלסלת פטריות / אבקה להכנת רוטב פטריות

אופן ההכנה:
1.מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הפטריות והקמח ומבשלים במשך דקה תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את החלב, המלח, הפלפל השחור ומבשלים עד שהתערובת רותחת ומתעבה.

3. במקביל, מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה. מסירים מהאש ומסננים היטב.

4. מוסיפים את הגבינה בהדרגה לתערובת החלב, ומבשלים עד להמסה מלאה. מערבבים את הפסטה ברוטב הגבינה, מעבירים לתבנית חרס או פיירקס, ואופים במשך 30 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה מעט מעל. מגישים חם.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו