שר האוצר ישראל כ"ץ, יוצא במתקפה חריפה על חבר הכנסת ניר ברקת חבר מפלגתו, ואומר כי הוא האחרון שיכול להטיף לו. וברקת בתגובה לא חוסך את שבט לשונו.

נזכיר, כי בין השניים קיים מתח גדול לאחר שנתניהו החליט למנות את כ"ץ לשר האוצר למרות הבטחתו לברקת לקבל את התיק. מאז הקמת הממשלה תוקף ברקת את כ"ץ על התנהלותו, כולל בועדת הכספים של הכנסת.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

עימות בכנסת בין כץ לברקת (צילום: ערוץ כנסת)

בראיון באולפן ynet לכתב אטילה שומפלבי, התייחס כ"ץ לבקורת של ברקת על התנהלותו ואמר: "הוא האחרון שיכול להטיף לי. היה ראש העיר הכי כושל בישראל. השאיר עיר מטונפת, כושלת, הוריד אותה בדרגות הסוציואקונומיות. שלא יטיף".

‏על פי שומפלבי, מלשכת ח"כ ברקת נמסר: "ישראל כ"ץ קרס ואיבד שליטה על המצב הכלכלי. הוא מאבד עשתונות, מה שמתבטא בצרחות וצעקות באופן יום יומי על שרים בממשלה, על חבריו לליכוד ועל עובדיו במשרד האוצר. ישראל חייבת שינוי כיוון בטיפול במשבר הכלכלי".