שר המשפטים אבי ניסנקורן אומר היום במהלך ראיון לרדיו 103 FM כי המערכת הפוליטית צריכה לכבד את המערכת המשפטית.
לדבריו: "ליאת בן ארי לא צריכה ללכת עם שומרי ראש, דעתי לא נוחה מהאיומים עליה ועל היועמ"ש מנדלבליט. המערכת הפוליטית צריכה לכבד את המערכת המשפטית, צריך להפסיק את ההתנהלות הבזויה הזאת".

על התיק שנסגר נגדו, אמר: "אין פה קונספירציה, הייתה פה תקלה.. אי אפשר להסיק שהמערכת שומרת תיקים לעת מצוא… המערכת המשפטית עובדת לאט, ברור שצריך לקצר הליכים, בלי לפגוע ביסודיות ובהגעה לחקר האמת".
בנוגע למינוי קבע למפכ"ל ופרקליט מדינה אמר: "אנחנו בממשלת אחדות… ברור שצריך לשאוף למינויי קבע… מ"מ המפכ"ל עובד בצורה אחראית ונכונה, וכך גם במשרד המשפטים… אסור לאפשר פוליטיזציה של המערכת".
בנוסף, התייחס לדבריו של יו"ר מפלגתו, בני גנץ, שאמר כי ראש הממשלה בנימין נתניהו מפלג את העם: "אני לא מדבר בשפה הזאת… יש קיפאון פוליטי. העם מפולג. כחול לבן צריכה להמשיך לעמוד על העקרונות שלנו, לפי מה שטוב לאזרחים".
לגבי ההנחיות החדשות להעמדת מפגינים לדין אשר מגבילות את הגשת כתבי האישום נגד עצורי מחאות, אמר: "זה לא עניין פוליטי, זה עניין משפטי. גם מול הבית שלי יש הפגנות. המערכת המשפטית מחדדת נהלים כשצריך".
עוד התייחס לגבי הסקרים האחרונים בהם כחול לבן מקבלת באזור ה-10 מנדטים: "כחול לבן צריכה להמשיך לעמוד על שלה ולעבוד למען האזרחים… בני גנץ יכול להיות ראש ממשלה מצוין, אני מקווה שזה יקרה".
תגובות
אולי ירגע וישתוק. לא שר ולא משפטים רק ברברת
ניסנקורן בינתיים מי שהופך את המערכת המשפטים למערכת פוליטית זה כחול לבן,שר המשפטים הפך את עצמו לפודל של מערכת המשפטית-המטרה ידועה הגנה על עברייני משתתפי הממד החמישי,על אשכנזי העבריין,על מנדלבליט העבריין,הגנה על העבריינית בן-ארי.
, כמה אפשר לחזור על שקרים ושטויות ? אין שום תיק של המימד החמישי, אין שום תיק של אשכנזי, אין שום תיק של מנדלבליט ושום תיק של ליאת בן ארי. הכל ספינים של אנשי ביבי על דברים שלפני הרבה שנים כבר הוחלט שאין בהם ממש. די. הגיע הזמן שביבי יתייצב בבית המשפט - וכולנו נראה אם יש או אין ראיות נגדו. שם המקום להתמודד ולא בספינים שקריים שאין בהם תוחלת, חוץ משסע ושינאה בעם.
אם יהיו בחירות זה בגלל הניסנקורן הזה שמפורר את המערכת המשפטית
בבקשה פרטי והסבירי. לא מצליח להבין את דברייך.
אתה לא פונקציה לדרוש הסירחון שלך פשוט מחליא, ססמאלן קטנטן ועלוב נפש,מחפש פרובוקציות חולני,לך חזרה לפדופיל ותשחק לו ב...
, מה הלאה ? לא מסוגל לנסח עמדה ? רק קללות וכינויי גנאי ? למה אתה מתעקש להוכיח שהביביסטים אידיוטים ?
והמשפטית את המערכת הפוליטית יחס הדדי - יד לוחצת יד וזה לא חד צדדי כאילו הם מורמים מעם
תלמד אזרחות בסיסית בית המשפט פוסק על פי חוקים קיימים. מי מעביר את החוקים? הכנסת. תאשים את נתניהו שבמשך 14 שנה לא העביר חוקים או עשה רפורמה במקום לזרוע רע נגד שופטים שחלקם הניכר עם כיפה על הראש
מושחת ניסנקורן מושחת לא קטן
, בבקשה נמק ופרט את השחיתויות המיוחסות לניסנקורן. הקהל הרחב ישמח לשמוע על שחיתות של ממש, מבוססת על עדויות וראיות ולא על ספין שקרי של פוליטיקאים שקרנים.
שמשלם מיסים והולך לצבא. תן גז אהבל. לא חייב להיות איש שמאל בשביל להבין שביבי פוגע במדינה. אגב אני אחד כזה, ליכודניק לשעבר. הרס לי את המפלגה
שמאל רקוב אתה ושכמותך לכו לכל הרוחות שמאלנים מזוהמים,ומזהמים, תפסיקו להפיץ מחלות ולהדביק בקורונה, שמאל חולני,
, זה הכי קל. במקום להתייחס עניינית - לקלל וחסל. למה טיפוסים כמוך לא מסוגלים להתבטא כבני אדם ?
כי הם בהמות גסות